ja równiez jestem przeciwny narkotykom takim jak heroina, nikotyna, kokaina i wszystko inne co do żyły i do nosa...ale za zielonym bede zawsze...bo jest QL...:D
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
raka płuc prędzej od fajek dostane...ale jeśli chodzi o zielone to jestem za bo od tego jest mniejsze prawdopodobieństwo ze sie umrze, prędzej umre od zatrucia alkoholem, lub z nieszczęśliwej miłości niż od zielonego...
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
ale jeśli chodzi o zielone to jestem za bo od tego jest mniejsze prawdopodobieństwo ze sie umrze, prędzej umre od zatrucia alkoholem, lub z nieszczęśliwej miłości niż od zielonego...
aa.. no super porównywac miłosć do narkotyku o_O
Jestem przeciw legalizacji
a wszystkim co biora krzyż na droge
najlepiej dajcie sobie w żyłe i do piachu.
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 07-10-2007, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
przecież miłość jest jak narkotyk, nieprawdaż, jak sprobujesz to nie chcesz przestać...
jakoś przesałam tzn nie do konca ale ide do przodu..
ale jakoś mnie nie przekonujesz..
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
Pewnie! Ćpajmy! Przyszłość należy do ćpunów!!!
"Jedziemy po zioło, jedziemy po zioło..."
jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to nie pisz wcale
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum