Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy jesteś agresywna/y??
Autor Wiadomość
no1 
**

Wysłany: 18-11-2006, 21:00   Czy jesteś agresywna/y??

Ja mam takie pytanie czy łatwo się wściekacie, czy niewiele trzeba, aby was wyprowadzić z równowagi??
Osobiście przyznaję się, że jestem strasznie nerwowa, powiedziałabym nieznerwicowana czy coś.. Ciekawi mnie czy wy też tacy jesteście, bo już sama zastanawiam się, czy napewno ze mną wszystko w pożądku.. Ostatnimi czasy ciągle się kłucę (głównie z rodziną), opuściłam sięw nauce, a czasami o byle "g" się złoszcze. Czy to aby napewno normalne? Jak jest z Wami, też może tak macie?

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 18-11-2006, 21:06   

Na drugie imię mam "Agresja".
Podobno bywam agresywna, chociaż dla mnie to nie jest agresja w jej czystej formie. Jak przywalę siostrze to nie po to żeby jej rękę złamać tylko po to, żeby trochę ją pobolało i w tym czasie dała mi święty spokój.
łatwo wpadam w złość i czasem nad sobą nie panuję. Daję się ponieść emocjom, chociaż ostatnio wyładowuję złą energię w bardziej normalny sposób niż kiedyś.

Znak zodiaku: koziorozec

KoDav 
*
Władca For

Imię: Dawid
Wysłany: 18-11-2006, 21:07   

Ja mam tak jak mnie ktoś wkurza mogę to dosyć długo trzymać w sobie tylko czoło mi czerwienieje :D Lecz jak ktoś przegina pałę, mówi coś na moją dobrą kumpele lub dziewczynę to mogę też słownie go upominać a jak nie pomoże to niekiedy pięści uzyję

Znak zodiaku: lew

Asterix 
*

Imię: Mateusz
Wysłany: 18-11-2006, 21:11   

ciezko jest mnie wyprowadzic z rownowagi ale tez zalezy o sytauacje w jakiej sie znajduje, a jeli chodzi o Ciebie to moze lezec w Twej naturze jesli latwo jest Cie doprowadzic do stanu wkurzenia to wiadomo jest ze sie mozesz wkurzac o byle co i klucic sie

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 18-11-2006, 21:11   

Alicja napisał/a:
Na drugie imię mam "Agresja".

nie przejmuj sie, ludzie mówia mi ze na drugie mam Perwersja.
Kiedys bylam strasznie impulsywna, i na kazdy przytyk reagowałam agresja- najczesciej slowna- wynikało to po w duzej mierze z sytuacji w "domu rodzinnym".
Zdarzylo mi sie raz spoliczkowac chlopaka publicznie..juz nie pamietam za co.
Dzis stresuje sie mniej- uspokoilam sie, jestem mniej zbuntowana. Zdarza mi sie jednak np rzucic ciezka ksiazka w drzwi albo sciane jak cos mi nie pasuje albo denerwuje, powiedziec na lekcji - cicho albo wykrzyknac w miejscu publicznym "ku*wa mać".
Lepiej mnie nie denerwowac.
ciało pielęgnuję bo jest domem duszy
a gdy jest mi dobrze moja dusza mruczy

Znak zodiaku: panna

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 18-11-2006, 21:15   

Gabi napisał/a:
nie przejmuj sie, ludzie mówia mi ze na drugie mam Perwersja.

Nie martw się, moja koleżanka ma na drugie "ziemniak" i też żyje.

Gabi napisał/a:
Zdarzylo mi sie raz spoliczkowac chlopaka publicznie..juz nie pamietam za co.

Ja spoliczkowałam dwóch w swoim życiu i to jednego wieczoru. Nie pamiętam za co konkretnie, ale nie żałuję.

Gabi napisał/a:
wykrzyknac w miejscu publicznym "ku*wa mać".

Ja krzyczę "ja pie*dolę ku*wa mać". I wtedy zwykle zza rogu wychodzi jakiś nauczyciel. Takie mam szczęście.

no1 
**

Wysłany: 18-11-2006, 21:16   

Asterix napisał/a:
ciezko jest mnie wyprowadzic z rownowagi ale tez zalezy o sytauacje w jakiej sie znajduje, a jeli chodzi o Ciebie to moze lezec w Twej naturze jesli latwo jest Cie doprowadzic do stanu wkurzenia to wiadomo jest ze sie mozesz wkurzac o byle co i klucic sie

A ja właśnie dawniej się tak nie zachowywałam :/ Chyba mi w tym roku szkolnym dopiero tak odbiło :/ Dawniej naprawdę trudno było mnie wkurzyć, a teraz... Ost. kolega przez przypadek mnie uderzył piłką z papieru, a ja ledwo zdusiłam w sobie chęć chlaśnięcia go za to po twarzy :/ Czy ja jestem nienormalna?

Meggi 

Wysłany: 18-11-2006, 21:18   

Raczej nie jestem agresywna, ale bardzo łatwo jest wytrącić mnie z równowagi. Bardzo dużo rzeczy mnie denerwuje: zachowanie nauczycieli, znajomych, rodziców, przyjaciół, to że ktoś zrobi coś nie po mojej myśli, mogłabym wymieniać bez końca. Rodzice mówią na mnie "złośnica", a nauczyciele zapewne nigdy by o mnie w ten sposób nie pomyśleli, bo nie wszystkim okazuję swoje emocje i staram się być opanowana. Ale czsami nerwy nie wytrzymują i sama się dziwię na co mnie stać.
  Znak zodiaku: wodnik

Asterix 
*

Wysłany: 18-11-2006, 21:23   

no1 napisał/a:
Asterix napisał/a:

A ja właśnie dawniej się tak nie zachowywałam :/ Chyba mi w tym roku szkolnym dopiero tak odbiło :/ Dawniej naprawdę trudno było mnie wkurzyć, a teraz... Ost. kolega przez przypadek mnie uderzył piłką z papieru, a ja ledwo zdusiłam w sobie chęć chlaśnięcia go za to po twarzy :/ Czy ja jestem nienormalna?

jestes poprostu masz zle dni i tyle... a takie zle dni moga trwac nawet miesiacami takze nie masz sie co martwic ale wydaje mi sie ze ktos Ci ostatnio zrobil cos bardzo zlego i przez to sie tak zmienilas

manieqq 

Wysłany: 18-11-2006, 21:24   

no1 napisał/a:
czy łatwo się wściekacie

To jest uzależnione od sytuacji i od humoru. Częściej jest tak, że zachowuję stoicki spokój, ale jak się porządnie wqrzę to daję się we znaki wokół.

no1 
**

Wysłany: 18-11-2006, 21:32   

Asterix napisał/a:
wydaje mi sie ze ktos Ci ostatnio zrobil cos bardzo zlego i przez to sie tak zmienilas

To prawda. Może nie tyle coś złego, a ta osoba zmieniła nieco moje podejście do życia... Czuję się inną osobą :/ Ostatnie dwa miesiące mojego życia dały mi ostro po tyłku i odtąd widzę, że jestem ... inna?? Dawniej zależało mi na posiadaniu dobrej opinii u całej klasy, dobrych stosunków ze wszystkimi znajomymi... Teraz wystarcza mi ich zaledwie kilka...

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 18-11-2006, 22:24   

Hmm. Stoicki spokój.
Jak nie chce/nie moge się wyładować, to tylko zaciskam zęby/szczękę mocno.

Jak mnie duperele jakieś drażnią to potrafie się wkurwić, jak np. czegoś nie moge znaleść, wtedy wydam wydre pare niecenzuralnych slów, ale to trwa raptem pare sekund, więc to sie nie liczy. Bo po pół minuty jest już po sprawie.

Ad maiorem Dei gloriam.

Asterix 
*

Wysłany: 18-11-2006, 22:25   

hmmm... sam nie wiem jak Ci pomoc bo musial bym znac cala sytuacje zeby podac Ci jak sie z tego wygrzebac

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-11-2006, 22:32   

Zawsze miałam duży problem z okazywaniem emocji i uczuć. Kiedyś wogóle nie okazywałam ani radości ani złości. Teraz dużo łatwiej jest mi pokazać negatywne omocje i nieraz się wściekam, a przeważnie wtedy kiedy jestm bezradna albo ktos robi ni na złość. Przeważnie wtedy przeklinam, ale jeszcze w życiu nikogo nie udeżyłam (nie licząc siostry jak byłam młodsza).

Znak zodiaku: strzelec

no1 
**

Wysłany: 18-11-2006, 22:38   

Niestety raczej niekt mi nie może pomóc :/ Pytam o tą agresję, bo już się zaczęłam zastanawiać czy na pewno jestem normalna :D Może mam adhd? :D

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu