Brakuje mi cierpliwości.
I się drę. Regularnie się drę. Ale chyba nie bez powodu.
Momentami bywa agresywnie. Rzadko, na krótko.
Nie jestem agresywna mimo wszystko.
Bywam agresywny, gdy ktos/cos bardzo mnie zdenerwuje...
No ale staram sie trzymac nerwy na wodzy, co niestety nie zawsze wychodzi...
zdecydowanie bardziej preferuje agresje slowna xD - zebym musial komus przylac to nie wiem jak bardzo musial by mnie wkurzyc... - no chyba ze chodzi o brata, on to dostaje za kazdym razem
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
bla bla bla każdy jest agresywny więc chyba łatwiej jest zadać pytanie kto nie jest agresywny .....
Skoro zakładasz że każdy jest agresywny to jaki jest sens zadawać pytanie o to kto nie jest?
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Anna
Wysłany: 19-11-2007, 14:55
Elektroniczna napisał/a:
Skoro zakładasz że każdy jest agresywny to jaki jest sens zadawać pytanie o to kto nie jest?
W poszukiwaniu takiego moim zdaniem bezsensu, jak wyjątków potwierdzających regułę.
Z drugiej strony oczywiście samo założenie jest niemądre. Oczywiście, że są osoby, które nie posuwają się do agresji, wzbudzając w innych agresję swoim stoickim spokojem.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Czasem , ale to zależy od mojego nastroju , ogólnie jestem spokojny , ale wiadomo ,,drzemiący wylkan może wybuchoąć w każdej chwili" , tak jest ze mną . Ale nie będę wnikał w szczegóły .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum