Wysłany: 28-08-2006, 00:53 Czy jest coś co spraiwa większą przyjemnośc niż sex??
No właśnie. Czy to sex daje wam największą przyjemność(fizyczną/psychiczną/i taką i taką) i satysfakcje, gdy wasz partner/ka są zadowoleni i zaspokojeni tak jak wy, czy może jednak jest coś co sprawia więcej radości i przyjemności.Mi dużo rzeczy daje dużo więcej frajdy niż sex
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 28-08-2006, 10:26
Wiadomo ze nie tylko sex jest przyjemny, ale nalezy do rzeczy najprzyjemniejszych...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
seks sam w sobie nie, ale seks z osobą którą sie kocha to chyba jednak jedno z najwspanialszych przeżyć, jest to najwyższa forma zbliżenia dwóch kochających się osób. Oczywiście wszystko zależy od człowieka może komuś sprawia większą przyjemność picie piwa
Dla mnie jest dużo rzeczy fizycznie przyjemniejszych np wiem jak to zabrzmi ale dobra walka-wyrzycie sie, to uczucie jak uderzam i trafiam i w koncu wygrywam; uczucie przeciazenia jest swietne np w szybowcu, samolocie, stan euforii zwiazany ze zwyciestwem. uczucie predkosci w aucie.
a sex?? moze byc,ale czy jest to cos wspanialego?? nie powiedzialbym- ciekawy sposob na rozladowanie- to wszystko
Z rzeczy i potrzeb czysto fizjologicznych, sex jest najprzyjemniejszy. Zaraz po nim jest robienie kupy. A co do psychicznych to juz jest duzo wiecej lepszych rzeczy niz seks. na przyklad zdobycie jakiego szczytu czy wygranie turnieju walk ; ].
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum