jakis czas temu zastanawialam sie, czy to, ze grube nie jest piekne, nie jest podswiadome. chodzi mi o reklamy, prezenterow, aktorki, modelki. wszystko nam mowi, ze chde jest piekne. i podswiadomie wybieramy chude.
Imię: Karol
Wysłany: 31-10-2007, 21:51
Jasne ze jest to lansowane - zobaczcie chociazby figurki bogini plodnosci z neolitu i jakie te boginki sa no grube jak beka i jeszcze ...a np W baroku jakie ksztalty mamy lansowane no wielkie grube baby ...Wiec tak naprawde sprawa zalezy od mody tak naprawde to dopiero gdzies dopiero od konca XVIII w (w europie Z) i w polsce od pol XIXw lansowane sa takie bardziej dzisiejsze ksztalty
Wysłany: 31-10-2007, 21:58
Tesiu napisał/a:
ciała, a nie tłuszczu
Niestety zwykle "duże" panie mają więcej tłuszczyku
Iwan napisał/a:
W baroku jakie ksztalty mamy lansowane no wielkie grube baby ...Wiec tak naprawde sprawa zalezy od mody tak naprawde to dopiero gdzies dopiero od konca XVIII w (w europie Z) i w polsce od pol XIXw lansowane sa takie bardziej dzisiejsze ksztalty
Imię: Ola
Wysłany: 01-11-2007, 16:49
moim zdaniem nie moze byc piękne. Ja sama nie należę do chudych dlatego mam takie zdanie. Szczuplejsze osoby mają większe szanse na zwrócenie uwagi płci przeciwnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum