JA gram sobie na gitarze klasycznej...od hm...miesiąca?...Ale nie jest źle chwyty już umiem-te bez poprzeczki...no i jakieś proste piosenki można zagrać...
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
przypominam sobie ze kiedyssssssss dawno dawno temu grałam koledy na flecie xD jednak zaprzestalam od tamtego momentu rozwoju swwojego "talentu" oraz dalszej edukacji i w tym kierunku nad czym ani troche nie ubolewamxD
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
przypominam sobie ze kiedyssssssss dawno dawno temu grałam koledy na flecie xD jednak zaprzestalam od tamtego momentu rozwoju swwojego "talentu" oraz dalszej edukacji i w tym kierunku nad czym ani troche nie ubolewamxD
Też przeżywałam taki epizod w swoim życiu. I na cymbałkach jeszcze. Ale jak odpadła jedna blaszka to się na nie obraziłam.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum