[ Dodano: 02 Sty 2006 12:39 pm ]
a tak na serio nie gram na niczym niestety nie mam mo żliwości a conajważniejsze nie mam talentu a nie mam zamiaru chytać sie czegoś co jest nie dla mnie
Imię: Telewizor
Wysłany: 02-01-2006, 16:39
Lukasz16 napisał/a:
na fujarzzze
[ Dodano: 02 Sty 2006 12:39 pm ]
a tak na serio nie gram na niczym niestety nie mam mo żliwości a conajważniejsze nie mam talentu a nie mam zamiaru chytać sie czegoś co jest nie dla mnie
Kolejny post bez sensu. Skoro za nic się nie "chwytałeś" to skąd wiesz że nie masz talentu -.-" i nie rozumiem ludzi którzy wypisują posty typu "na nerwach,grzebieniu,flecie czy fujarce" spammerzy!
Niestety nie mam talentu i sam sie o tym przekonałem na własnej skurze jeżeli chodzi o instrumenty muzyczne, ale nie mam nic przeciwko jak ktos ukazuje swoje umiejętności a nawet mnie to cieszy
w wielu przypadkach nie można na początku określić jak ktos może się rozwinąć w danej dziedzinie - zakładanie po kilku próbach, iż nei ma się talentu nie jest dobre - trzeba dac sobie trochę czasu - widziałem takei osoby, którym nie dawano szansy na osiągnięcie czegokolwiek (czy to w grze na instrumencie muzycznym, czy tez wybiegając poza tematw w innych dziedzinach) - po dłuższym zcasie dane osoby zaskakują nie tylko innych ale i samych siebie...
ja kiedys gralem na trabce ale niestety juz od paru lat nie gram na tym, a powod: to brak czasu a powiem ze nawet calkiem calkiem mi to wychodzilo. Najgorsze byly poczatki...
A ja gram na nerwach
W inny sposob się nie da w moim przypadku Ja i grać na jakimś instrumencie to dwa przeciwieństwa
Kiedyś próbowałam na flecie, to mi zaproponowali, zebym się wyprowadzila ^^
skrzypce mają dźwięk który przebija sie przez ściany - jak Cicha kupisz już skrzypce to uważaj na sąsiadów. Dawniej grałem trochę na klawiszach przez wzgląd na braci, którzy na klawiszach grali - miałęm okazję grać na fortepianie za ok. 400 baniek (na stare heeheh) - brzmienie niesamowite
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum