nie chce miec dzieci w ogóle ,a jeżeli już to własnie zaadoptować ale w takim wieku żeby było świadome tego ze jest adopotowane bo nie chciałabym potem okłamywac tego dziecka albo mu tłumaczyc ze nie jestem jega mamą ,a pozatym dzieci adoptowane sa bardziej wdzięczne niż swoje ,bo jak sobie pomyśle że miałam bym miec taki kontakt z moim dzieckiem jak moja mama ze mną to nie usmiecha mi sie to
Mam znajoma co własnie jest w takiej sytuacji i stara sie o adopcje, jak z nia rozmawiam i widze w niej ogromna chec posiadania i kochania dziecka ( wiadomo ze to trudno opisac ) i gdybym tez był w takiej sytucaji to pewnie bym adoptował.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Anna
Wysłany: 21-07-2007, 18:16
Przepięknie jest mieć własne dziecko, więc jeśli tylko nic nie stanie na przeszkodzie... Ale jeszcze się o nie nie staram, nie wiem.
Jeśli nie będę mogła mieć swojego dziecka, na pewno będę starać się o adopcję.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: Ola
Wysłany: 30-07-2007, 10:01
Chciałabym mieć dzieci i jezeli nie mogłabym mieć własnych to napewno bym zaadoptowała, ale do 1 roku zycia, nie starsze. Chcę widzieć jak stawia pierwsze kroki, jak mówi do mnie mamo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum