Wysłany: 24-03-2008, 10:38 Czy dziewica bardziej imponuje chłopakowi?
Czy chłopak po poznaniu dziewczyny i dowiedzeniu się o jej poprzednich partnerach seksualnych bądź ich braku zmienia do niej nastawienie? Czy dziewice w tych czasach są bardziej poszukiwane? bardziej szanowanie od dziewczyny, która pierwszy raz ma już a sobą?
Wysłany: 24-03-2008, 11:26
Darn napisał/a:
Czy chłopak po poznaniu dziewczyny i dowiedzeniu się o jej poprzednich partnerach seksualnych bądź ich braku zmienia do niej nastawienie?
Myślę, że to już przeszłość, chyba że natrafi się na jakiegoś nawiedzonego idealistę z forum.katolik.pl , dla którego ma znaczenie, że nie jest pierwszy.
Darn napisał/a:
Czy dziewice w tych czasach są bardziej poszukiwane?
Myślę, że te czasy minęły, ale obracam sie akurat w środowisku, gdzie naprawdę nie ma to najmniejszego znaczenia.
Darn napisał/a:
bardziej szanowanie od dziewczyny, która pierwszy raz ma już a sobą?
To dla mnie śmieszne. Chyba nawet fajniej jest, kiedy dziewczyna, czy też facet nie leży jak kłoda w łóżku i ma większe doświadczenie. Nie mylić z puszczaniem się- bo rówieśnicy lubią uogólniać w ten sposób.
Te 25 letnie imponują mi swoją wytrwałością. Te 10 letnie mi niczym nie imponują. Te udowadniające swoją wartość innym przy pomocy kawałka skóry imponują mi brakiem zrozumienia świata, źle rozumianym EGOIZMEM i głupotom. Jeśli miałbym wybierać dziewczynę do łóżka, wybrał bym dziwkę.
Kawałek skóry nic nie oznacza poza brakiem współżycia. Jednym przeszkadza ten fakt inni go wielbią.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 24-03-2008, 15:41
Kiedyś byłambym zazdrosna o poprzednie partnerki łóżkowe mojego chłopaka, ale teraz doszłam do wniosku że jakiś tam np. Bartek czy Paweł nie będzie myslał o tym że za 2 lata może poznać cudowną Sandre,której jeszcze nie zna i nie bedzie z tego powodu odrzucał jakiej innej cudownej Anki czy Hanki. Tzn. jak bym miała chłopaka posuwacza, to wkurzałoby mnie że moczył w połowie miasta,ale napewno nie byłabym zazdrosna o wczesniejsze stałe dziewczyny.
A czy chłopacy wolą dziewice? Jak sam jest prawiczkiem to niech sobie wymaga cnoty od laski,ale jak rozdziedziczył pare lalek to niech nie dziwi sie że dziewice to szybko ginący gatunek
Imię: Anna
Wysłany: 25-03-2008, 17:22
juna napisał/a:
A czy chłopacy wolą dziewice? Jak sam jest prawiczkiem to niech sobie wymaga cnoty od laski,ale jak rozdziedziczył pare lalek to niech nie dziwi sie że dziewice to szybko ginący gatunek
Dobrze powiedziane, nic dodać, nic ująć
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 25-03-2008, 17:40
mysle ze w dzisiejszych czasach to dziewic ze swieca mozna szukac
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
mysle ze w dzisiejszych czasach to dziewic ze swieca mozna szukac
Ktoś wymyślił głupie zdanie i teraz każdy je powtarza. Wcale nie jest tak źle i nie każda się seksi w wieku 13 lat.
Też tak sądzę.
Chłopak chyba bardziej docenia dziewicę ze względu na to, że może być pierwszy. Chociaż są i tacy, którzy się boją tego, np. że mogą zawieść i owa dziewczyna będzie żałowała, że właśnie z tym straciła to dziewictwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum