Nie raz mialam takie wrazenie,ze zycie stracilo dla mnie sens wszystko mnie wkurzalo,draznilo i zastanawialam sie po co wogule zyje ale dzieki mojemu chlopakowi ktory byl ze mna w tych trudnych chwilach zrozumialam ze zycie nie jest takie zle i mam dla kogo zyc
Często mam stany depresyjne ale zawsze coś zwraca moją uwagę... ale kiedy jest bardzo źle po prostu sięgam po coś co daje mi "ukojenie w bólu" czuje ból ale jest przyjemny w tym całym codziennym bagnie... już teraz przestało pomagać tak jak na poczatku, ale nie łatwo przestać...
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-12-2006, 20:02
Dlugopisss napisał/a:
Często mam stany depresyjne ale zawsze coś zwraca moją uwagę... ale kiedy jest bardzo źle po prostu sięgam po coś co daje mi "ukojenie w bólu" czuje ból ale jest przyjemny w tym całym codziennym bagnie... już teraz przestało pomagać tak jak na poczatku, ale nie łatwo przestać...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 09-12-2006, 23:15
czasami miewam takie dolki
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 09-12-2006, 23:29
Musi się naprawde coś wielkiego stać, albo nałozyć na siebie wiele spraw żebym złapała takiego doła żebym miała wszystkiego dość. Raczej takie stany mi sie nie zdażają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum