nie interesuje mnie to, jeśli ze sobą nie radzi to niech się potnie porządnie, life is brutal, nie ma miejsca dla słabeuszy
o_O
boskoo
Symforiana napisał/a:
Pie******. Gdybyś chciał to nie pisałbyś takich głupot w swoim słitaśnym temaciku.
Fajne jeszcze jest to, że zazwyczaj nie odpowiadasz na posty, jakby ignorowanie było najlepszym rozwiązaniem.
zgadzam się
[ Dodano: 17-01-2008, 23:29 ]
CzarnY napisał/a:
uczucie podniecenia podczas rozcinania
super nie wiedziłam ze można sie podnecać o_O w taki sposób..
dobra kolego weź sie zacznij leczyć porządnie i zapomnij o cięciu a nie tylko gadasz gadasz ze niby chcesz a potem Że cię to podnieca o_O
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
wkurza mnie że mu współczujesz, tu nie mam miejsca na rady jak przestać się ciąć
to co on robi jest chore, trzeba chodzić do psychiatry bo tylko tak widzę rozwiązanie jego problemu
CzarnY, Może powiem ci gdzie powinieneś ciąć żeby skończyć i sie nie męczyć? Skoro podnieca Cie cięgie nadgarstków to znam pare miejsc ,gdzie twoje zycie będzie zależało od paru minimetrów.
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Ostatnio zmieniony przez aga2r 17-01-2008, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
CzarnY, Może powiem ci gdzie powinieneś ciąć żeby skończyć i sie męczyć? Skoro podnieca Cie cięgie nadgarstków to znam pare miejsc ,gdzie twoje zycie będzie zależało od paru minimetrów.
Czy wy myślicie, że ja jestem jakiś upośledzony ja znam wszystkie miejsca gdzie milimetr zależą od życia i takie gdzie wystarczy centymetr żeby iść spać wiec dziękuje za takie rady
Ktoś niedawno napisał ze nie chodzi o to żeby chlając cię i iść spać a mm zostawmy chirurgom ja kocham życie i kocham to, co robie (nie wliczając cięcia)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum