Imię: Ola
Wysłany: 18-09-2006, 13:59
Mi też zdarzają się takie momenty, zazwyczaj trwają do końca dnia i muszę się z tym przespać i wszystko przemysleć od nowa,zastanowiając się czy warto się tak dołować
Wysłany: 18-09-2006, 21:39
Każdy ma taki dzień, w którym wszystko idzie jakoś pod górkę, wciąż ponosimy porażkę... Wówczas przychodzi moment, w którym tracimy siły by się starać, próbować...
ale "Potykając się można zajść daleko, nie wolno upaść i nie podnieść się" --> zawsze to sobie powtarzam i walczę od nowa ;']
Wysłany: 18-09-2006, 21:46
uuuuuuu ;'p
Stałam się kobietą biznesu ;'p Zaraz po maturze poszłam do pracy i tak o to ... gniję jako kelnerka w pizzy hut, wrabiam po 160 godz miesięcznie, nie mam wakacji i tęsknie za Didkiem ;'(
Teraz powoli staram się powrócić na forum... Bo rodzina jaka by nie była nie można się od niej odwrócić ;'*
PS. A! i już niedługo zaczynam żYCIE STUDENCKIE ;'D
Dobra kończe bo zaraz po powrocie dostane od moich kochanych modków ;'*
A żeby wykorzystać ten offtopic fdo tematu to właśnie pokazałam że nie można się poddawać ;'d
_________________ Kto dziś dogoni króliczka?
(\_|)
(O.o)
(> <)
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 18-09-2006, 21:51
Pizza Hut niedaleko budynku home.pl ? Moderatorzy spia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum