nie wiem czemu,ale brzydziłbym się to zrobić z moją była dziewczyną, poprostu jak czasem na nią teraz spojrze to aż sam sie sobie dziwie, że w niej coś widziałem
Nie brzydziłabym sie tego robić tylko z moim chłopakiem!!ale narazie o tym nie myślimy
_________________ "... nie na krześle nie we śnie, nie w spokoju i nie w dzień, nie chce łatwo nie za sto lat, chciałbym umrzec z miłości, nie bez bólu i nie w domu, nie chce szybko, nie chce młodo, nie szczęśliwie i wśród bliskich, chciałbym umrzec z miłości..."
Imię: P jak Poison
Wysłany: 17-09-2006, 17:24 Re: Czy brzydzisz sie seksu...?
karolcia:* napisał/a:
No właśnei mam nadzieje że ni było jeszcze tematu czy brzydzisz sie sekdu czy jest on dla ciebie czymś co lubisz czy jest czymś czego sie boisz lub brzydzisz ??
Czy ja to lubię? - NIE... ja to kocham, i niczego się nie brzydzę oprócz dewiacji seksualnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum