Jak czesto widujecie ze swoimi połówkami???
Macie jakieś przerwy? Co wtedy robicie? Jak reagujecie? Jak to w ogóle wychodzi, że w ten dzień tak a jutro już na przykład nie?
Wysłany: 27-10-2006, 21:26
Ja z moim chłopakiem widywaliśmy się codziennie przez cały wolny czas przez 2,5 roku... potem się rozstaliśmy na pół roku a teraz znowu jesteśmy razem od przedwczoraj i teraz tak na dwie godz. się spotykamy lub 3
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
przez pierwsze miesiące widywaliśmy się codziennie po 6-7 godzin ;O [nie wiem jak ja to wytrzymywałam psychicznie;d], potem rzadziej, co 2-3 dni. teraz widujemy się raz tak w dniach szkolnych na dwie godzinki, i potem w sobote, niedziele i piątek tak na bardzo długo.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Jak najczęściej sie da ;].
A widujemy się codzinnie w szkole, ale to małooo , a tak dłużej po kilka godzin to we wtorki, czasem piatki no i weekendy ;]
_________________ Ważniejsze jest umieć żyć niż umieć mówić.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 27-10-2006, 22:34
codziennie w szkole, a w wolne dni to nawet po 8 godzin.bardzo duzo w kazdym razie.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Im się dłużej czeka na spotkanie, tym bardziej rośnie te.. uczucie, nie? No i faktycznie tak bywa. Ja z moją "połówką" spotykam się jak tylko się da, nawet mimo 20 km odległości, jestem zdolny przyjechać nawet na parę, kilka minut, żeby się na troszkę oderwała od nauki na maturę. Cóż, biol-chem w dobrej szkole ma troszkę przepieprzone
ja ze swoim chlopakiem widywalam sie co pare dni, codziennie na pewno nie dalabym rady a tak to jak go nie widzialam przez pare dni, to sie stesknilam i pozniej bylo dobrze
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
W tygodniu rzadko, jak już to na 2 godziny.
Za to w weekendy spędzamy ze sobą pół dnia i dobrze mi z tym.
To chore widywać się z kimś dzień w dzień, raz że to nudzi, dwa że oszaleć można o_O
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
jak chodzilem z moja byla- to tylko w soboty i niedziele tak od 16 do powiedzmy 22-a i tak mi sie nie chcialo juz z nia siedziec. w ogole jak przebywam z kimkolwiek dluzej niz kilka godzin to mam go dosyc i najchetniej bym zabil- zgadnijcie czemu nie lubie siedziec w szkole??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum