Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 08-11-2006, 18:19
Nie mam potrzeby odpoczywać o wielu ludzi.Raczej jak chcę od kogoś odpocząć to wyraźnie daje mu to do zrozumienia.
Ax napisał/a:
nie wytrzymałabym TYLKO z moim chłopakiem 24 godziny na dobę przez kilka dni
więc zastanów się, czy to odpowiednia dla Ciebie osoba.
Pewnie to też kwestia podejścia do związku. Ja jestem już pewna, że będę z moim skarbem do końca życia i chcę spędzać z nim całe dnie i noce.Nigdy nie mam go dość
Nie . Najpiękniejsze co może być to dzielenie całego życia z osobą, którą sie kocha .
cro cop napisał/a:
chocbym kochal nad zycie to nie moglbym spedzic z kimkolwiek tyle czasu.
Myslę, że jak pokochasz nad zycie to zmienisz zdanie .
cro cop napisał/a:
nie rozumiem was, po h*uj wy chcecie komukolwiek poswiecac tyle czasu????????????
przeciez to niepraktyczne, to po prostu strata czasu
Ale jak uszczęśliwia .
Ax napisał/a:
A nie macie czasem tak, że chcecie od kogoś odpocząć? Na jakiś czas się "wyłączyć" żeby potem wrócić do normalności... Nie mówię tylko o chłopakach/dziewczynach z którymi jesteście, ale ogólnie... o ludziach, których kochacie, przyjaźnicie się...
Mam tak jesli chodzi o znajomych, co do chłopaka nie .
_________________ Ważniejsze jest umieć żyć niż umieć mówić.
No cóż... to jestem zupełnie inna niż Wy; choćbym nie wiem jak kogoś lubiła/kochała itd to nie dałabym rady być z tą osobą non stop. Tak się nie da bo człowiek oszaleje! Przynajmniej ja tak nie umiem.
Dragwena- zgadzam sie z Toba całkowicie!!!! Ci co uważaja że można sie znudzić osobą ktora sie kocha- tak naprawde nie poznali jeszcze prawdziwej miłości. Bo jeśli miłosć jest prawdziwa- można oddać kazda godzine minute, sekunde ukochanej osobie!!! Ja mogłabym bez końca spędzać czas z moim chłopakiem!!1 juz jest tak 2 lata!!! I ani razu nie miałam go dosyć
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
każdy potrzebuje chwili dla siebie, pozałatwianie własnych spraw itd.... przeciez nawet mieszkajac z kims nie chodzimy za ta osoba krok w krok.... jednak nie zgadzam sie z osobami ktore twierdza ze meczy ich dłuże przebywanie z ukochanym, ukochana.....tak być nie powinno
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum