Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Częstotliwość spotkań...
Autor Wiadomość
Ax 
*

Wysłany: 07-11-2006, 12:41   

Ekhem! Ja jestem "w tym wieku" i nigdy nie byłam pewna, że to miłość... wręcz przeciwnie. Zawsze mi wszyscy tłukli do głowy, że jak się ma marne piętnaście lat to nie umie się kochać. Pomyłka! Oczywiście że się umie, tylko inaczej niż jak się ma te dziesięć wiosen więcej.
Uważam, że to nie wiek ma znaczenie, ale pewna... hmmm... dojrzałość do tego, by tworzyć coś z kimś.

A co do spotkań, to ja z moim chłopakiem spotykamy się rzadko - co 2,3 dni na kilka godzin tylko :(
  Znak zodiaku: baran

Alex 
Przyjaciel
płyń z prądem

Wysłany: 07-11-2006, 12:51   

Ax napisał/a:
spotykamy się rzadko - co 2,3 dni na kilka godzin tylko

to nie jest rzadko :galy:

Ax 
*

Wysłany: 07-11-2006, 12:56   

Hmmm... to jeszcze zależy dla kogo. Dla mnie rzadko, choć pewnie gdybyśmy się widywali częściej to nie byłoby już takie "magiczne":)

Dragwena 
wiedźma :>

Wysłany: 07-11-2006, 20:17   

Ax napisał/a:
Hmmm... to jeszcze zależy dla kogo. Dla mnie rzadko, choć pewnie gdybyśmy się widywali częściej to nie byłoby już takie "magiczne":)
Gówno prawda ;].

To jak całe zycie ma być "magiczne"? Ludzie bez przesady, jeśli sie z kimś jest to dlatego, że sie go kocha i chce z nim spędzić resztę życia[chorych "związków" nie biorę pod uwagę] jak wy to sobie wyobrażanie, jesli co 2,3 dni to jest często, dla niektórych nawet za często?

Ja i mój chłopak marzymy o latach, kiedy będziemy mieszkać razem, dzielić każdą minutę, razem żyć.

cro cop
**

Wysłany: 07-11-2006, 22:31   

Dragwena napisał/a:
Ja i mój chłopak marzymy o latach, kiedy będziemy mieszkać razem, dzielić każdą minutę, razem żyć.

czy ty aby nie przesadzasz?????????
chocbym kochal nad zycie to nie moglbym spedzic z kimkolwiek tyle czasu.
jak ja przebywam w czyim kolwiek towarzystwei wiecej niz 2-3 godziny to mnie zaczyna drażnić, z tego wniosek, ze jesli mialbym komukolwiek poswiecic kazda minute reszty mojego zycia to byloby to nie mozliwe

nie rozumiem was, po h*uj wy chcecie komukolwiek poswiecac tyle czasu????????????
przeciez to niepraktyczne, to poprostu strata czasu

buba 
**
jestem jaka jestem

Imię: Magda
Wysłany: 08-11-2006, 09:36   

mam chłopaka prawie 2 lata..i myśle że jeśli się kogoś kocha można spędzać z nim wiele wiele godzin...Kiedy przychodzi do mnie w sobote, wychodzi w niedziele w wieczorem..i w tym czasie nie mam ani razu go dosyć, ciesze sie że ze mna jest....

markiza 
sztuka sama w sobie

Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 08-11-2006, 12:18   

Bawią mnie niektóre wasze wypowiedz:komuś nie chce się "marnować czasu", ktoś jest za leniwy, a dla niektórych 2-3 godziny w tygodniu to dużo...
Ja jestem w ekstremalnej sytuacji, studiuje za granicą. Widuję się z moim skarbem dwa razy na miesiąc, w tym raz tylko na 2 godziny. Zanim wyjechałam spędzaliśmy ze sobą całe dnie-po kilkanaście godzin dziennie, albo wyjeżdżaliśmy gdzieś na tydzień i po prostu się nie rozstawaliśmy. Teraz rozmawiamy ze sobą codziennie na skypie po 5-6 godzin. I jakoś mi się nie nudzi, wręcz przeciwnie-czuję niedosyt.
  Znak zodiaku: waga

buba 
**
jestem jaka jestem

Imię: Magda
Wysłany: 08-11-2006, 14:03   

zgadzam sie w pełni z mariza...jak sie kogoś kocha nie ma się go dosyć!!!!1

markiza 
sztuka sama w sobie

Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 08-11-2006, 14:26   

dziękuję, w koncu ktoś kto nie uważa, że nie warto "marnować" weekendu dla dziewczyny/chłopaka
  Znak zodiaku: waga

nelia 

Wysłany: 08-11-2006, 15:33   

Ja tez sie zgadzam. Osobiście nie wyobrażam sobie dluzszej niz 2 dniowej przerwy w widywaniu sie z moim chlopakiem. Oczywiscie da sie przezyc, ale wolalabym jednak sie z nim spotkac. A jesli dla kogos spotkania z dziewczyna / chlopakiem sa "marnotrawieniem czasu" to moze sie trzeba zastanowic czy warto? Trzeba cos posiwecic dla zwiazku a nie uznawac to za jakis przykry obowiazek...

cro cop
**

Wysłany: 08-11-2006, 15:52   

hmmm a ja was nie rozumiem. mimo,ze bylem raz w zyciu naprawde zakochany to i tak nie mialem takiej potrzeby jak wy-zeby ja widziec bez przerwy.
poprostu nie potrzebuje takiej bliskosci.
hmmmm moze dlatego jestem sam??? :)

nelia 

Wysłany: 08-11-2006, 15:54   

Ale nie mowimy o widywaniu sie bez przerwy.
Tylko czesto :) .
I zeby nie traktowac tego jako "marnowanie" czasu :/

Ax 
*

Wysłany: 08-11-2006, 17:43   

A nie macie czasem tak, że chcecie od kogoś odpocząć? Na jakiś czas się "wyłączyć" żeby potem wrócić do normalności... Nie mówię tylko o chłopakach/dziewczynach z którymi jesteście, ale ogólnie... o ludziach, których kochacie, przyjaźnicie się...
Może to nienormalne, ale ja tak mam i nie wytrzymałabym TYLKO z moim chłopakiem 24 godziny na dobę przez kilka dni... Jeszcze zależy gdzie i jak. Nie uważam, że to strata czasu, ale bez przesady...
Chociaż - nie próbowałam, to w sumie nie wiem.

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 08-11-2006, 17:46   

Ax napisał/a:
A nie macie czasem tak, że chcecie od kogoś odpocząć? Na jakiś czas się "wyłączyć" żeby potem wrócić do normalności... Nie mówię tylko o chłopakach/dziewczynach z którymi jesteście, ale ogólnie... o ludziach, których kochacie, przyjaźnicie się...

Często tak mam. Niestety nie mogę tak zrobić. Nie mogę zaprzestać chodzenia do budy :/

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 08-11-2006, 17:48   

darn napisał/a:
Często tak mam. Niestety nie mogę tak zrobić. Nie mogę zaprzestać chodzenia do budy :/

Ja też.
Wtedy tylko wyłączam telefon i ukrywam się na gg nie odzywając się do nikogo. I udaję, że mnie nie ma.

Znak zodiaku: koziorozec

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu