Bardzo polecam ten film, ubawiłem się całkiem nieźle. Niezłe gagi, grafika bardzo przyjemna (z małymi niedociągnięciami), jednym słowem- lepsze niż Shrek, Epoka Lodowcowa, blablabla i inne animowane dotychczas obejrzane przeze mnie filmy
bylam na Kapturku i ajkos za rewelacje tego nie uwazam... mozna sie posmiac ale bez przesady... Epoka Lodowcowa jak najbardziej lepsza... teraz czekam na 2 część...
_________________ "...dwoje ludzi, setki spojrzeń, tysiące chwil..."
bylam na Kapturku i ajkos za rewelacje tego nie uwazam... mozna sie posmiac ale bez przesady...
j.w. ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
hehe, film był ciekawie skonstruowany jak dla mnie.. Nudzą mnie te waltdisneyowskofilmowe schematy typu: jest jakis duzy ktos (niewazne czy shrek czy niedzwiedz czy mamut) i jest jakis mniejszy ktos (osiol, mniejszy niedzwiedz bądz inne zwierze)... i jak zwykle duzy ktos nie chce isc z tym mniejszym ktosiem ale ten mały ktoś jest bardzo upierdliwy i w końcu wychodzi na to że idą razem... Czerwony Kapturek nie ma żadnych ograniczeń jesli chodzi o fabułę - jest niestandardowa i ciężko ją przewidzieć- dlatego zyskał u mnie miano fajnego filmu animowanego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum