ja za¶ nie lubie, gdy dziewczyna jest glupia, a przynajmniej tak± udaje... (typ: s³odkich idiotek lub typ dziewczyny uwazajacej, ¿e wie wiele a tak naprawde NIC)
Ja najbardziej nie lubiê u dziewczyn nie¶mia³o¶ci, z drugiej przesadnej ¶mia³o¶ci te¿ nie lubiê. Nie lubiê te¿ pseudoksiê¿niczek cnotek, z drugiej strony nie lubiê te¿ dziwek.
I nie lubiê tego, ¿e ma³o zwyk³ych osiemnastolatek chce poprostu siê seksu bez zobowi±zañ - czy je wszystkie ju¿ popierdoli³o? Albo cnotka albo dziwka Nie ma tu normalnych dziewczyn, które bym zna³
Nie lubiê, gdy ch³opak nie dba o swoj± dziewczynê, popisuje siê, brak mu kultury osobistej, a nienawidzê wrêcz, gdy stara sie pokazaæ ca³emu ¶wiatu, ¿e jest najlepszy, bo pali i pije ale to i wada dziewczyn...
Hmm no to powiedzieliscie juz bardzo du¿o... ale ja nie lubie kiedy facet..przystojny, inteligentny i swiadomy wlasnej wartosci nie umie sie ustabilizowac, bawi sie dziewczyn, rozkochuje je w sobie i lamie serca... straszne
albo nie lubie u facetów tego ze sa czasem mili dla dziewczyn a za pecami obgaduj± i mowia o nich jako o dziwkach..nie lubie kiedy facet sie narzuca, kiedy dzwoni co 10 min, albo kiedy nie obchodiz go nic i zadnej inicjatywy nie przejawia..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum