Imiê: Artur
Do³±czy³: 20 Gru 2005 Posty: 30 Sk±d: Wo³omin
Wys³any: 23-12-2005, 21:32
nie znoszê gdy dziewczyna pali lub przeklina albo jak ma jakikolwiek na³óg
nie lubiê równie¿ dziewczyn które nie umiej± dotrzymaæ tajemnicy i wszystkich obgaduj± za plecami, a nie umiej± nic powiedzieæ prosto w oczy
_________________ Niewiedza to b³ogos³awieñstwo....
Ejj nie b±d¼ niesprawiedliwa, nie ka¿dy z facetów potrafi sie szybko wyrobic podczas golenia, dochodzi do tego skaleczenia, ró¿ne kremy no i wogule lustro to nie tylko wygl±d ale i higiena. Dumnie sie przejtrzeæ w nim jak dok³adnie sie ogoli facet czy te¿ umyje.
Artur napisa³/a:
nie znoszê gdy dziewczyna pali lub przeklina albo jak ma jakikolwiek na³óg
No je¶li jeszcze Ty spe³niasz te kryteria to chwa³a Ci abys tak± znalaz³ co nie ma na³ogów i nie przeklina.
króliczek napisa³/a:
Naszczê¶cie Embi na ¶wiecie jest te¿ pe³no tych fajnych dziewczyn, zreszt± wystarczy spojrzeæ na forum ;']
Po co od razu na ¶wiecie W Polsce jest du¿o fajnych dziewczyn a na forum pewnie te¿ te co wymieni³em to jedna tysiêczna po za tym ju¿ musia³em co¶ napisaæ bo jednak zdarzy³o mi siê zobaczyc ow± madafakerkê i podchodzi³o mi ¿ar³o do gard³a jak napotka³em tak± facjête co miêtoli³ia gum± i kur**wa³a co chwile.
Wys³any: 29-12-2005, 15:52
Najbardziej wkurzaj±ce u facetów:
•maj± wiecznie ma³o czasu (pracuj±, graj±, spotykaj± sie z kumplami, imieniny cioci... uhh)
•nie umiej± siê przyznaæ do b³êdów(!!!) albo przychodzi im to bardzo ciê¿ko
•rzadko przepraszaj±, bo uwa¿aj± ¿e to nie by³a ich wina
•arogancja, spro¶ne ¿arty
•zbytnia zazdro¶æ
•puste obietnice (oczywi¶cie kochanie, dla ciebie rzucê palenie odrazu...za tydzieñ...za miesi±æ... matko, naprawde my¶la³a¶ ¿e rzucê palenie??)
•godzinami mog± graæ w gry komputerowe
•kiedy mówi± 'rób to a nie rób tego' (nie przeklinaj! nie pij! nie id¼ na t± dyskotekê! nie za³o¿ysz tej bluzki z dekoltem na dyskotekê!)
•czasem odpowiadaj± 'nie wiem' bo wol± ogl±daæ tv ni¿ rozmawiaæ...
•za wszystko chc± p³aciæ... nie lubiê byæ na czyim¶ utrzymaniu, mam kasê wiêc po co kto¶ ma mi wszystko kupowac itp.
•nie daj± ¿yæ - dzwoni± co 2 godziny, pisza 50 smsów dziennie...
hmm.... jak sobie jeszcze co¶ przypomnê to dopiszê
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
*glupoty
*arogancji, chamstwa
*przeklinania
*udawania, ¿e s± fajni
*wywyzszania
*mowienia tylko o silownia i o swoich podbojach
*przedmiotowego traktowania ludzi
*balaganiarstwa
*zlych nawyków
i wileu wielu innych rzeczy
=Nie lubie ogolnie u ludzi podchodow i krecenia, denerwuje mnie to i nie wiem na czym stoje, lepiej niech beda bezposredni i wala prosto z mostu.
U plci przeciwnej:
-Klamst
-Nalogow
-Gdy sie o wszystko wypytuje
-Robi z byle czego afere
-Gdy jest pusta, slodka idiotka
-Zarozumialosci
I nie wiem jak reszte sprecyzowac, ale mniejsza najwazniejsze, ze ja wiem.
_________________ Wypatruj dobrych chwil w ¿yciu, nie narzekaj na pogodê, ciesz siê ka¿d± drobnostk± i wykorzystuj ka¿dy pretekst, by siê po¶miaæ. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na ¿ycie. Je¶li uwierzysz, ¿e ¿ycie mo¿e byæ piêkne i satysfakcjonuj±ce - takie siê stanie.
Nie lubie ogolnie u ludzi podchodow i krecenia, denerwuje mnie to i nie wiem na czym stoje, lepiej niech beda bezposredni i wala prosto z mostu.
A Ty zawsze wszystko "walisz prosto z mostu" ?
Tak siê chyba nie da
U dziewczyn nie lubiê hmm... w sumie nie ma tego za du¿o, mo¿e tak jak przedmówca nie lubie gdy robi afere z byle czego. S³odkich idiotek te¿ za bardzo nie lubi±, ale czasem warto jest mieæ takie znajome
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie lubie u facetów plucia, przeklinania co chwile i udawania kim to ja nie jestem
Ja jako chlopak nie lubie tego u nich, osoba ktorej towarzystwa nielubie to nie kolega nieprawdaz?
Arabell napisa³/a:
Ale powiem wam co¶ oni ogólnie s± spoko
Za to bez was nieda sie zyc...
Lucky napisa³/a:
A Ty zawsze wszystko "walisz prosto z mostu" ?
Tak siê chyba nie da n
Staram sie ;], tylko gdy wiem ze to ma zranic kogos mi bliskiego to jakos inaczej, o ile musze bo tak to milcze.
_________________ Wypatruj dobrych chwil w ¿yciu, nie narzekaj na pogodê, ciesz siê ka¿d± drobnostk± i wykorzystuj ka¿dy pretekst, by siê po¶miaæ. Traktuj dobre samopoczucie jako sposób na ¿ycie. Je¶li uwierzysz, ¿e ¿ycie mo¿e byæ piêkne i satysfakcjonuj±ce - takie siê stanie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum