Imiê: Kunegunda
Do³±czy³a: 16 Gru 2005 Posty: 97 Sk±d: z miasta
Wys³any: 18-12-2005, 22:13
Nie lubie gdy facet nie dba o siebie,gdy ma pryszcze na twarzy,klaczki na klatce.Gdy nie depiluje miejsc intymnych oraz pach.Gdy codziennie nie zmienia skarpetek i bielizny.Nie lubie ciapciow,tzn facetow zbyt delikatnych,ktorzy nie maja swojego zdania i nie potrafia mnie obronic przed nachalnymi osi³kami.Nie lubie gdy facet uwaza ,ze jestem jego wlasnoscia,odnosi sie do mnie protekcjonalnie.Nie lubie gdy jest pruderyjny,seks jest dla mnie bardzo wazny i nie chcialabym skonczyc z facetem ,ktory praktykuje tylko "po bozemu".Nie lubie ,gdy facet komentuje moje cialo,zbyt je kocham i nie chce nalapac sie kompleksow przez jakiegos palanta.Nie lubie gdy mowi "co nie?" .To chyba na tyle
Imiê: Kunegunda
Do³±czy³a: 16 Gru 2005 Posty: 97 Sk±d: z miasta
Wys³any: 18-12-2005, 23:14
czym tu sie wielce podniecac?dla mnie jest to normalne(i wymienialam to jako jedna z WIELU rzeczy,ktorych nie lubie) i w przeciwienstwie do niektorych nie robie z tego wielkiego halo.Uderz w stol a nozyce sie odezwa/Zazwyczaj gdy mowi sie o depilacji miejsc intymnych osoby,ktore tego nie robia strasznie sie bulwersuja.Najwidocznie dla nich to jest problem.Jak juz napisalam,jest to kwestia gustu.
Znak zodiaku:
niunia Go¶æ
Wys³any: 18-12-2005, 23:15
nie lubiê facetów, aroganckich, pal±cych, pij±cych, zarozumia³ych.
-wkur*wia mnie jak laski podniecaj± sie wydepilowanym cz³onkiem
Ale¿ zakompleksiony
WreDOta napisa³/a:
Nie lubie gdy facet nie dba o siebie,gdy ma pryszcze na twarzy
hehe faceci niektórzy tak myj± jak sie nie maj± to maj± syfy.
WreDOta napisa³/a:
klaczki na klatce.
Klaczki? a mo¿e kaczki
WreDOta napisa³/a:
Gdy nie depiluje miejsc intymnych
S³yszyta faceci za polsilwer i do dzie³a, tylko ostro¿nie na jajka
WreDOta napisa³/a:
oraz pach.
Z tym sie w zupe³no¶ci zgodze. Nie lubie mieæ w³ochów pod pachami.
WreDOta napisa³/a:
Gdy codziennie nie zmienia skarpetek i bielizny.
Tak panowie zmieniac gacie codziennie i praæ skarpetki bo w wojsku was naucza
WreDOta napisa³/a:
Nie lubie ciapciow,tzn facetow zbyt delikatnych,ktorzy nie maja swojego zdania i nie potrafia mnie obronic przed nachalnymi osi³kami.
To do¶æ ciekawe spostrze¿enie! ¯yjemy w XXI wieku i kobieta musi byæ bezpeiczna bo inaczej pobija j± nachalni osi³kowie. Na ten problem sie da zaradziæ czyli zostac takim osi³kiem tzw. sterydem.
WreDOta napisa³/a:
Nie lubie gdy mowi "co nie?"
nie co?
WreDOta napisa³/a:
Nie lubie gdy jest pruderyjny,seks jest dla mnie bardzo wazny i nie chcialabym skonczyc z facetem ,ktory praktykuje tylko "po bozemu
Boooo we¶ to poczuj... nie mów ¿eby kto¶ Ci da³ spokój... bo nie mo¿esz stac z boku... musisz poczuc to.
WreDOta napisa³/a:
.Nie lubie ,gdy facet komentuje moje cialo,zbyt je kocham i nie chce nalapac sie kompleksow przez jakiegos palanta.
Wszelkie przedmioty typu pa³ka i kije bejzbolowe odk³adamy na bok je¶li nie chcemy aby kobieta nie ba³a sie ¿e wyrz±dzimy jej krzywde.
Nawet ja pozwole sobie zripostowac post kole¿anki. W jej tre¶ci zastanawiaj±cy jest ten fragment:
Cytat:
Nie lubie gdy facet nie dba o siebie,gdy ma pryszcze na twarzy,klaczki na klatce.Gdy nie depiluje miejsc intymnych oraz pach.
Po czym droga kole¿anka pisze:
Cytat:
ie lubie ,gdy facet komentuje moje cialo,zbyt je kocham i nie chce nalapac sie kompleksow przez jakiegos palanta.
W sumie nie by³o by siê do czego przyczepiæ gdyby nie ostatnie s³owo w zdaniu. Palant? W takim razie odmieñ ten wyraz na rodzaj ¿eñski i przypisz je sobie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum