Wysłany: 30-08-2005, 13:59 Czego najbardziej się lękacie?
Ja najbardziej boję się, że pewnego pieknego poranka obudzę się mając już siwe włoski i stwierdzę, że zmarnowałam swoje życie. Boje się też, że zawiodę czyjeś nadzieję i zaufanie. A poza tym panicznie boję się pożarów.
Imię: Telewizor
Wysłany: 30-08-2005, 17:55
Śmierć to nie odłączna część życia. Ten kto boi się jedynie własnej śmierci winien być nazywany egoistą, jeśli już to boję się śmierci kogoś z mojej rodziny. Najbardziej jednak lękam się samotności.
Obecnie boje się jednej rzeczy ( ten strach jest wrecz paniczny ), że mój chłopak mnie zostawi! To jest pierwsza osoba, na której mi tak naprawde zalezy!
Oprócz tego boję się: - matury, - śmierci, - pajaków bleeeeee, -"dorosłości", - rozwodu rodziców.
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Sie 2005 Posty: 108 Skąd: Z daleka
Wysłany: 30-08-2005, 18:36
Ja nie boję się śmierci. W tej sprawie popieram nastygirl i Epikura (taki filozof).
Natomiast boję się mojego nauczyciela od historii.. brrrrr Trochę to dziwne, że nie boję się np. samotności ale ja wolę nie wiedzieć co będzie w przyszłości.. CARPE DIEM!!!
_________________ I tak pewnie skończy ten świat...
Stanie się ofiarą miłości a nie nienawiści.
Gdyż miłość zawsze była
bardziej niszczycielskim orężem...
Imię: Marcin
Wysłany: 30-08-2005, 18:50
Zapomniałem dodać że boje się też tego że po studiach nie znajde w tym kraju godnej pracy i będe musiał szukac roboty w krajach UE, tam bym chyba umarł z samotności...
_________________ Arabski Front Wyzwolenia Chleba Tostowego -:AFWCT:- \m/ (>_<) \m/
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Sie 2005 Posty: 108 Skąd: Z daleka
Wysłany: 30-08-2005, 19:38
Javier napisał/a:
i będe musiał szukac roboty w krajach UE, tam bym chyba umarł z samotności...
Dlaczego umarł z samotności?? Przecież poznałbyś wielu ludzi, inne narodowości, inną kulturę. Myślę, że właśnie byłoby dobrym rozwiązaniem pracować poza granicami Polski. Wiadomo, że zostawiłbyś wielu przyjaciół itp. ale poznałbyś nowych, a ze starymi nie musiałbyś tracić kontaktu. Jest jeszcze e-mail, telefon, więc kontakt masz
_________________ I tak pewnie skończy ten świat...
Stanie się ofiarą miłości a nie nienawiści.
Gdyż miłość zawsze była
bardziej niszczycielskim orężem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum