Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 04-07-2006, 15:04
"Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka! "
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
"Nie ma tu bunkrów.. ale i tak jest zajebiiście.."
_________________ "Zanim chłód, zanim lęk, zanim świt, zanim dzień
Chcę strzec twego snu i tulić twój cień
Proszę, pozwól mi czekać z tobą na deszcz
Być kroplą, co drży na skraju twych rzęs.."
Anna Maria Jopek - Zanim zasnę
Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!
Dzień świra, uwielbiam ten frgment xD
Nieistniejąca napisał/a:
"Nie ma tu bunkrów.. ale i tak jest zajebiiście.."
Chłopaki nie płaczą.
"-Biedne dziecko, które nie mogło|uczęszczać do prestiżowych szkół?
-Mimo dorastania w takich warunkach, jestem zrównoważony. Wszyscy drażnią mnie w równej mierze."
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
"Zawsze gdy samolot ląduje lub startuje zbyt gwałtownie, modlę się o katastrofę albo zderzenie, cokolwiek. Ubezpieczenie nażycie płaci potrójnie, jeśli zginiesz w służbowej podróży."
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
"Zawsze gdy samolot ląduje lub startuje zbyt gwałtownie, modlę się o katastrofę albo zderzenie, cokolwiek. Ubezpieczenie nażycie płaci potrójnie, jeśli zginiesz w służbowej podróży."
Imię: Kuba
Wysłany: 18-07-2006, 12:25
ej, ale tu mialy byc pytania o cytaty filmowe a nie cytowanie ich i pisanie od razu jaki to film. powinno byc tak:
<ja>"nie wstanę, tak będę leżał"
<ktoś>Seksmisja. "Ja jestem cfaniak i wypier* stąd, ale już"
<ja>chłopaki nie płaczą "jakiśtam cytat"
Czita?
Dobra, to ja podaje cytat:
2-uch facetow musi odciac sobie nogi bo byli przypieci do lancucha. jeden odcial a drugi mowi "nie ta noga!"
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Mi się tam podobają niektóre teksty Adasia Miauczyńskiego z "Nic Śmiesznego" bądź "Dnia Świra". Z tego drugiego zacytuję monolog z okna do robotników, który jest zaraz po rozpoczęciu filmu: "Czy panowie muszą tak nap.....ać od bladego świtu??? Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano to już jestem w waszym robolskim mniemaniu nierobem!?! Myślicie, że możecie wj...ać inteligentowi po uszach od wżasku??? Żeby se kałamasz nie pospał trochę dłużej, kapkę od was. Grunt, że k...wa człowiek załatwiony na dzień cały ....... (dalszej części już nie pamiętam tak dobrze, także nie będę przekształcał stanu faktycznego)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum