Teoretycznie to chyba mozna się uzależnić od wszystkiego .. tak mnie się wydaje ;p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
ale przecież paląc cygara do organizmu dostaje się niewiele substancji uzależniających
Substancji uzależniających? To coś takiego istnieje? ja rozumiem głód nikotynowy czy coś.. ale subst. uzależniające? : p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Substancji uzależniających? To coś takiego istnieje? ja rozumiem głód nikotynowy czy coś.. ale subst. uzależniające?
A z czego bierze się głód niktotynowy? Przecież z braku takowych jakowych substancji.
Zresztą pale cygar jest tak samo szkodliwe jak papierosów. Fakt, że palący nie zaciągają się dymem papierosowym nie jest wcale zdrowszą alternatywą. Cygaro pali się znacznie dłużej niż papierosa, tym samym zwiększa to ryzyko zachorowania na nowotwór rozwijający się w okolicy głowy i szyi. A palacze papierosów dlatego chorują najaczęściej na raka płuc.
No i czoko.
Ostatnio zmieniony przez alter ego 31-03-2007, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 01-04-2007, 00:32
kamilel napisał/a:
ale przecież paląc cygara do organizmu dostaje się niewiele substancji uzależniających
jeśli uzależnienie to rozumiem, że od klimatu jaki został stworzony wokół cygar, od wrażenia ekskluzywności etc.
buahahahaha, co za bzdura.
czy internet zawiera substancje uzalezniajaca? albo TV?
i jakie wrazenie ekskluzywnosci? w Angli cygara stoja w sklepie w wielkim sloju...
mozna je brac garsciami, jak cukierki na promocji w Geancie.
Tez mi "ekskluzywnosc" cygaro nie mustnag
buahahahaha, co za bzdura.
czy internet zawiera substancje uzalezniajaca? albo TV?
ok, przyznam się, że subst. uzależniające to skrót myślowy. kto miał zrozumieć to zrozumiał
Cytat:
i jakie wrazenie ekskluzywnosci? w Angli cygara stoja w sklepie w wielkim sloju...
mozna je brac garsciami, jak cukierki na promocji w Geancie.
Tez mi "ekskluzywnosc" cygaro nie mustnag
a w jakim kontekście pojawia się w filmach, książkach czy serialach? jakoś nie widziałem nigdy lumpa z cygarem w zębach. a z fajkiem a i owszem.
nie zapominaj, że tego typu "kultura" ma na ludzi ogromny wpływ, szczególnie jeśli chodzi o lansowanie pewnych postaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum