mam pytanko... postanowiłem ćwiczyć w domu brzuszki i pompki... i mam problem.... czy lepiej ćwiczyć codziennie i to i to, czy lepsze rezultaty osiągnę jeden dzień ćwicząc mocno brzuszki a drugiego tylko pompki i tak naprzemian??
_________________ "Kochać nie znaczy być z kimś, kochać czyli ufać bezgranicznie"
Ja podnoszę z ziemi paprochy i włosy z dywany, w bicepsie mam już 46 cm...
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Imię: P jak Poison
Wysłany: 01-02-2007, 21:36
Marne będziesz miał rezultaty, pompki Ci nie dadzą masy/rzeźby tylko trochę siły i wytrzymałości. Zainwestuj w sztangę lub chodź na siłownię.
Poczytaj na forach o kulturystyce.
Ostatnio zmieniony przez Poison 01-02-2007, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam cwicze brzuszki i tez talije. W domu. Majac zestaw cwiczen wyznaczny przez trenerke.. i jakos po 2 tygodniach jestem w stanie zrzucic 3 cm w talii jaki i zauwazyc jakas rzezbe miesni na brzuchu..
A ja robię 50 brzuszków codziennie i mam ładny brzuszek.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Ooo, ja też to robię.
Mój rower tak skrzeczy, że zawsze widzę w oczach Przemka chęć mordu, co nie powiem- rajcuje mnie. Mamy jeszcze w chacie, takie urządzenie, które moja mamusia kupiła z tv marketu, gazelle (?), nawet fajne,ale jeszcze głośniejsze od rowerka. xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum