naszlo mnie jakies obrzydzenie do tego wszystkiego...masakra... tzn. z zielonym jeszcze nie jest tak zle,ale ciezkim narkotykom mowie stanowcze NIE..
Jako Ciekawostkę mogę podać że w Polsce marihuana jest zaliczana do tzw czwartej grupy - do grupy narkotyków twardych. Jest traktowana na równi z heroinom .
Jako Ciekawostkę mogę podać że w Polsce marihuana jest zaliczana do tzw czwartej grupy - do grupy narkotyków twardych. Jest traktowana na równi z heroinom .
"Idzie po ulicy taki ch** naćpany,
nic innego tylko wziąć go na glany!
Patrzy co tu ukraść, aby dać se w żyłe
Musi mieć odjazd chociaż na chwile!
Narkomańska kur*a wbije Ci nóż w plecy!
Lecz my sie nie damy narkomanie zaje***y"
To chyba pokazuje jaki mam stosunek do ćpunów mam nadzieje że nikogo nie obrażam, jeśli tak to sorry, ale to jest moje zdanie.
Aha! jeszcze jedno! Moja nienawiść do ćpuństwa nie dotyczy zielonego, choć sam nie pale.
Oi!
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Co do tej piosenki, to nie to że się czepiam...ale można na miejsce narkomana wstawić tam alkoholika i też będzie pasować w niektórych przypadkach...nie potrafię podejść do tego aż tak ostro (być może dlatego, że stykam się z takimi ludźmi)...choć oczywiście nie popieram ćpania tudzież innych nałogów
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
ja też sie z nimi stykam i właśnie dlatego tak ich nienawidzę, to chyba dla tego że tacy ludzie wciągnęli w to mojego kumpla, który zmarł z przedawkowania... mojego zdania nie da zmienić sie tak łatwo...
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
ostatnio przystopowałem z zielonym... Proponowano mi ostanio amfetamine.. Odmówiłem.
ja na odwrót, pale wiecej . a ze odmówiłes, to bardzo dobrze.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Witam wszystkich po wakacjach:) a wedlug mnie narkomania zaczyna sie nie od zadnych tam prochow i wogole ale od dawania w zyle.... moje zdanie troche sie przez wakacje zmienilo, pozdro wszystkim ktorzy mowia "nie" xD
popieram razy 2... ~~
nie wiem po co ktos mial by cpac, dla mnie jest to najwieksza z mozliwych zjezdzalnia spoleczna... jesli wiecie o co mi chodzi.. ~~
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
popieram razy 2... ~~
nie wiem po co ktos mial by cpac, dla mnie jest to najwieksza z mozliwych zjezdzalnia spoleczna... jesli wiecie o co mi chodzi.. ~~
Jak to po co, chodzi o doznania.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum