Się zdarzyło troche wiecej niż pare razy... ale nie za często i nie wszystko (bo większość )
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Może to nie będzie w temat, ale napisze to ku ostrzeżeniu tych którzy nie brali, albo chcieliby sobie poeksperymentować z marihuaną... Kiedyś na ognisku spotkałem kumpla... jak z nim rozmawiałem miałem wrażenie jakby był na bardzo mocnym kacu, lub dzień wcześniej "ostro się przypalił"... potem rozmawiałem z jego znajomymi i okazało się, że chłopak na imprezce któa była kilka miesięcy wcześniej zabardzo "zabalował" i do dzisiaj nie mogą go odzyskać... to już nie jest ten sam człowiek...cichy spokojny...przypomina sobie chwile z swojego dzieciństwa, może godzinami dyskutować o religi, jest zupełnie inny... wg rodziców się uspokoił... ale inni widzą co innego... wcześniej nie słyszałem o takich przypadkach, i sam nie podejrzewałem że można aż tak "odlecieć". Może ktoś się z czymś takim spotkał i wie jak takie osoby przywrócić do normalności... ?
No tak... normalność nie jest normalna... ale chodziło mi o to żeby koleś był taki jak dawniej... żeby znów można było widzieć go pełnego energii i z chęćmi do życia...
To nie ma tak ze po jednym razie, porpstu koles duzo cpal i mula dostał Po za tym po paleniu widzi sie na swiat o wiele inaczej i dostrzega sie rzeczy których normlanie bys nie zwsrocil uwagi na to Sam tak mam i duzo rzeczy dostrzeglem
A ja mialam ostatnio na naradzie klasowej spotkanie z gosciem z monaru bardzo ciekawie o wszystkim gadal, nie znaczy ze juz nigdy nie tkne niczego ale dal do myslenia no i wytlumaczyl nareszcze, nie ma podzialu na naktotyki miekkie i twarde jest podzial na narkotyki uzalezniajace pschicznie i fizycznie (heroina, morfina) i na nakotyki uzalezniajace psychicznie (cala reszta), co nie znaczy ze te drugie nie wyzadzaja szkod w organizmie, nie bede sie tutaj rozpisywac na ten temat =]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum