w przypadku poprzedniej czesci tez tak bylo, nie dociekalam specjalnie o co chodzi, ale obilo mi sie o uszy, ze roznica tkwi tylko w okladce. oczywiscie moge sie mylic
Na moje oko, to różnica również jest w okładce. Nie sądzę, żeby różniły się treścią, nawet nieznacznie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Te okładki dla dorosłych są ładniejsze. ^^ Jak mam poprzednią część po angielsku i właśnie z okładką "for adults" i to jest najładniejsza okłada ze wszystkich jakie widziałam.
Cytat:
ps; Gabi i Alicja widzę ,że ostro postujecie
Nie rozumiem. hehe;P
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Te okładki dla dorosłych są ładniejsze. ^^ Jak mam poprzednią część po angielsku i właśnie z okładką "for adults" i to jest najładniejsza okłada ze wszystkich jakie widziałam.
Zgadzam się dlatego też zamówiłem to wydanie ( : Jak myślicie jeśli złożyłem zamówienie w piątek o 23 to kiedy przyjdzie?
Alicja napisał/a:
Nie rozumiem. hehe;P
Ostatnim razem jak postowałem z wami(a to nie było dawno) miałaś ze 3tys chyba
Zgadzam się dlatego też zamówiłem to wydanie ( : Jak myślicie jeśli złożyłem zamówienie w piątek o 23 to kiedy przyjdzie?
Zależy, bo jeśli złożyłeś na najnowszą część Pottera po polsku to dopiero pod koniec stycznia.
hehe zamówiłem tą po ang. z pierwszego linku.
Chodzi mi o to ,że jeśli ktoś już zamawiał w empiku książkę z importu to po ilu dniach mu przyszła i po ile przyjdzie w moim wypadku ,bo nie ukrywam potrzeba mi jej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum