Wysłany: 04-03-2007, 14:45 co z tym 30 ton lista lista?
kiedyś puszczano 30 ton lista lista przebojów taki program muzyczny notowanie muzyki a nagle ostatnio nie pojawia sie ten program wogóle na tvp2 czy w Tvp Polonia czy wiecie co sie stało że telewizja nagle tak skończyła nadawanie tego programu???
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
Pamiętam jak się przychodziło do domu, włączało TV i akurat leciała LISTA LISTA 30Ton. Pamiętam zawsze się czekało na jakieś kawałki hiphopowe. Fajne to nawet było:D Trwało 30min, ale fajne nie ma co. Pewnie przerwali bo kaczki rządzą i co im sie nie podoba to w publicznej mogą zdjąć, a druga teoria to: zaprzestanie emisji z powodu dużej konkurencyjności takich programów jak VIVA itp.
_________________ Powiedziałem narkotykom: NIE! Nie posłuchały.
nie ma tego już? szkoda, bo to takie miłe wspomnienia mam... jak byłam taka mniejsza, to oglądałam to u babci na wakacjach xD. ach, to warowanie na ulubiona piosenkę. jak się dowiem kto jest odpowiedzialny za ten afront, toooooo...
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Nie lubiłam tego. Zwykle leciały, jakieś kiczowate piosenki. Dobrze, że to zdjęli.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie lubiłam tego. Zwykle leciały, jakieś kiczowate piosenki. Dobrze, że to zdjęli.
Zamiast pisac tego typu posty, poszłabyś lepiej posłucha Happysad.
Na razie słucham kolesi z Tokio Fotel, ale obiecuję koffanie, że potem posłucham Happysad.
W imię naszej miłości.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum