Imię: po prostu lika
Wysłany: 13-09-2006, 17:39
tak szczerze to mnie to obojętne co zrobią z moim ciałem gdy już umrę.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Ostatnio zmieniony przez lika 13-09-2006, 17:39, w całości zmieniany 1 raz
Znak zodiaku:
Ania
Imię: bo ja to..ania
Wysłany: 17-09-2006, 20:25
ja sama chciałabym oddać swoje organy,ale miałabym wtedy wrażenie,że szybciej umrę,bo będzie powod i sens,aby szybciej mnie wykończć..
z drugiej strony,dalsze życie mnie przeraża,przeraża mnie starość,która dla mnie zaczyna się nie wiem czemu bardzo wcześnie,z chwilą,kiedy znikna ze mnie resztki dziecka....dlatego wolałabym umrzeć jak,najszybciej,już zaraz...
ja nie chce żadnego krzyża
Zróbcie z nim co chcecie ale chyba najbardziej żeby mnie spalono i gdzieś w moim ulubionym miejscu wysypać prochy ale i tak mi to rybka
a niech wytną ze mnie co fajniejsze i dadzą innym do przeszczepu (ba, noszę przy sobie oswiadczenie woli). potem niech spalą albo do jakiejs akademii medycznej..
Po śmierci klinicznej nie ma możliwości obudzenia się.
Jest możliwość.
Cytat:
Śmierć kliniczna - stan zaniku widocznych oznak życia organizmu, takich jak bicie serca, akcja oddechowa i zatrzymanie krążenia. Od stanu śmierci biologicznej różni się nieprzerwanym występowaniem aktywności mózgu, możliwej do stwierdzenia za pomocą badania elektroencefalograficznego (EEG). W niektórych sytuacjach u pacjenta znajdującego się w stanie śmierci klinicznej mogą zostać przywrócone oznaki życia.
Biologiczna śmierć, to jest ta po której sie już nie obudzisz.
nie zamierzam umierac wiec nie mam takiego problemu .. jak bede blisko to karze sie zamrozić i jak juz wynajdą lekarstwo na śmierc to pod opiekacz i eśtaa na browar ;]
_________________ 1.zanim o coś zapytasz wiedz że istnieją google
2. nie()śmieszny choć sie stara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum