jak film ma byc z tych ambitniejszych, to kino studyjne lub dom. lubie miec wtedy cisze.
jak mam ochote obejrzec cos co ma efekty i wyglada na to, ze rowniez fabule (niekoniecznie jakas wydumana, ale jakas ma) to ide do obojetne jakiego kina i psychicznie nastawiam sie na ludzi z popcornem, cola i tendencja do komentowania na glos.
jak film zapowiada sie na kiche, albo na cos w stylu 'takie sobie' czy 'nijakie', to zdecydowanie w domu (zawsze mozna wylaczyc, obejrzec na 10 rat i nie zalowac wydanych pieniedzy).
jak jest z kim to wole isc do kina
chociaz jeszcze zalezy jaki to film, czasem trzeba sobie przyniesc poduszke, chipsy, no a w kinie nie ma na to czasu
ale ogolnie tak to wole kino, atmosfera no i do kina sie idzie z kims (przyjaciele, koledzy, b/g-friend) wiec jednak kino
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Przestałam lubić wychodzenie do kina. Stało się to dla mnie męczące. Gdy ostatnim razem byłam w kinie jakiś chłopak ciągał za mną nosem, para przede mną ciągle się całowała a jakiś chłopak z tyłu ciągle się ze wszystkiego śmiał -.-
Wybrałam sobie seans.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum