Jak to dzisiaj przeczytałam w kobietach kreci 'cieply seks', spojrzenie, czasami ruch, przygryzienie wargi, zalotne spojrzenie, opadajace ramiaczko,
Podoba mi się to twierdzenie xD
kolor włosów? właściwie to nie istotny,byleby pasował do twarzy z drobną uwagą,że najlepiej prezentują sie włosy jednokolorowe.
Spojrzenie prosto w oczy,usmiech. To na mnie dziala
Pozytywne są też dekolty-ale nie za duże,zeby nie bylo widac calych piersi. Brzuch odslaniac tylko wtedy,kiedy jest plaski. Chyba nie trzeba mowic dlaczego...
_________________ '' Don't tell me what I can't to do! ''
Jonh Locke.
Pozytywne są też dekolty-ale nie za duże,zeby nie bylo widac calych piersi.
A gdzieś Ty widział takie dekolty, że niby całe piersi widać ? Żeby całe było widać, to się jeszcze nie spotkałam. To chyba musi być jakaś nowa moda z zachodu
Wiedźmikołaj napisał/a:
Brzuch odslaniac tylko wtedy,kiedy jest plaski. Chyba nie trzeba mowic dlaczego...
Rozumiemy. Masz traume na punkcie fałd.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Właśnie o taki dekolt mi chodziło,tylko nie wyraziłem się precyzyjnie
Wiedziałam, że o to Ci chodzi
Cytat:
Jak dekolt jest za duży, to wystarczy, że dziewczyna się pochyli i jest problem.
Bezwstydnice.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum