hehe no no ;P
rzadko słysze o facetach którym się podobają małe piersi
a dziekuje bardzo ;D
a na avie u ciebie to ty:D?
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
łał. chłopie..........
jak się rzucasz na taką piękną panienkę, to chyba masz coś konkretnego do zaoferowania?
czy chcesz znaleźc ideał, żeby w pełni wypełniała twoje braki?
ha ha ha
musisz mieć ich w takim razie dużo
Bo ja wiem czy mam coś nadzwyczajnego do zaoferowania... nawet jak bym chciał to ci nie powiem bo nie wiem (2 nogi, 2 ręce o i głowa jeszcze + dodatki). A braki mam na pewno bo już dawno bym miał taki ideał dla siebie.
Sry odchodzę od tematu. Sie nie powtórzy
_________________ Nie poddam się, do póki ktoś nie powie mi że przegrałem
A mnie kręcą rude lub brunetki, wysokie, długie włosy
Zgrabna pupcia ;D
Na cycki tam nie patrzę, bo mi moje starczą^^
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum