Zaczęłam gryźć. Zjadłam arbuza, ziemniaka i trochę sałaty. Niestety mięsko dostał kot i moja siostra. Aczkolwiek zaczęłam patrzeć w przyszłość bardziej optymistycznie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
To w jaki sposób zagrałam na egzaminie.
To dosłownie cud.
A wszystko pzrez dziewczyne, któa wcześniej miałą lekcję z Panią K.
Grała tego Walca Chopina co jak kiedyś.
Bożżże, niby grała ładnie ale bez tego "czegoś".
Uświadomiłam sobie, że teraz gram jeszcze gorzej niz ona.
Zagrałam na egzaminie z czuciem, Pani K. powiedziała, ze wyrazowo było ładnie.
Technika troche leży, mam podobno jeszcze dużo do nauki ale zauważyła moje "czucie", moją miłość.
Boże chyba się rozyczę ze szcześcia.
I idę się uczyć Poloneza A-dur op 40 Chopina!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże jaki on piękny!!!!!!!!!!!!!!!11
Dostałam zupełnie nowy aparat. Zabawna była sytuacja na poczcie, bo jak zobaczyłam, że odbieram przesyłkę z Anglii to zaczęłam się zastanawiać co ja znowu zamówiłam w necie. A to z serwisu. A nie wierzyłam w powodzenie tej akcji. Suuuuuper. ^^ Już wiem co będę robić w weekend - zdjęcia!
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum