Wysłany: 15-10-2005, 14:02 Co sądzisz o tym filmie?
Czy oglądaliście Gladiatora z Russell'em Crowe w roli głównej? Jak Wam się podobał? Tak się składa, że to mój ulubiony film. Uwielbiam też ścieżkę dźwiękową Hans'a Zimmer'a (ten od Króla Lwa) i Lisy Gerrard. Piszcie piszcie
piękny film, jeden z moich ulubionych, jak lubisz Lisę Gerrard to posłuchaj jej soundtracku do filmu "Whale Rider", film tez warto zobaczyć, wchodzi do kin i jednoczesnie na c+
_________________ Then on that last day he breaks
And he stood tall
And he yelled... and he takes his life
Trzeba przyznać, że ten film ma klimat, który bardzo trudno stworzyc reżyserowi. Jest to film, do którego chce się wrócic jeszcze raz. Co jest teraz zadko spotykane, poniewaz coraz czesciej zalewa nas fala filmow, w ktorych amerykanie w bohaterskim stylu ratuja caly swiat. I raczej takie filmy nie wywierają zadnych emocji, poza znudzeniem w przeciwienstwie do gladiatora, ktory sklania do przemyslen.
Tak świetny film Widziałam go chyba z 50 razy... jest jednym z moich ulubionych filmów. A to, że w TVN będzie lecił mnie nie obchodzi W każdej chwili moge zobaczyć na kompie
Fajny, niezłe sceny walki, chociaż używa już dość oklepanego stylu, czyli: brat 1 zabija ojca dlatego, że ten chce dać bratu 2 władze, brata 2 kaze zabić, potem brat2 się odnajduje i zabija brata 1 Ale ogólnie ocena 8/10 ;]
Fajny, niezłe sceny walki, chociaż używa już dość oklepanego stylu, czyli: brat 1 zabija ojca dlatego, że ten chce dać bratu 2 władze, brata 2 kaze zabić, potem brat2 się odnajduje i zabija brata 1 Ale ogólnie ocena 8/10 ;]
noni nie byli bracmi i to nie oto w sumie chodzilo, ale jak cchesz
btw...swietny film
na wielki plus: OST, sceny walki, Rusel Crow...no i Jaqulin Phenix tez niesle zagral zboncznca i obłąkanca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum