jako piosenkarke to ja po prostu uwielbiam najlepiej sie bawie jak nie spiewa z playbacku
z ciotka zawsze sie swietnie ubawimy
a tak ogolnie jako czlowieka to nic do niej nie mam chociaz ja bym sie nigdy nie zwiazala z Wisniewskim....
_________________ w nocy płacze błotem. w dzień rzuca szklankami.
Właśnie, więc powinna robić to co umie, a nie pchać się w śpiewanie -.-
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
Więc tak...Dziewczyna śpiewa nie umie, i nikt mi nie powie, że jest inaczej...klase pokazała na Słowikach<lol2>. Jesli chodzi o taniec to jest w tym bardzo dobra. Skoro więc tak jest prosty morał "niech szanowna pani dalej tancuje, ale spiew zostawi innym"Byle nie takim jak szanonej Pani Ex:D. Troche drażni mnie, że są w POlsce ludzie naprawde zdolni...Nie mają siły przebicia...powód: "Nie mają męza z czerwonymi włosami". I jeszcze jedno...Zalenie sie4 do kamery...opowiadanie intymnych szczegółów z zycia malzenskiego...mało tego zrobienie z domu reality show...przepraszam najmocniej ale gdzie w tym wszystkim godnosc
P.S Podkreslam, ze jest to tylko i wylacznie moje zdanie...
_________________ "Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy."
W. Szymborska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum