Wysłany: 09-07-2005, 14:07 Co sadzicie starozytnych filmach wojennych ??
Co sadzicie o tych nowych filmach wojennych ze sredniowiecza i starozytnosci typu "Troja" czy
"Aleksander"??Czy lubicie takie filmy??Ktore z nich najbardziej sie wam podobaly??
Ostatnio zmieniony przez Szopen 09-07-2005, 21:05, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 21 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2142 Skąd: ... i dokąd?
Wysłany: 09-07-2005, 14:18
ogolnie nie przepadam za takimi filmami dlatego tez nie oglądałam tych wymienionych przez Ciebie. ALe "ogniem i mieczem" oglądałam x razy, uwielbiam ten film..
Imię: Telewizor
Wysłany: 09-07-2005, 14:21
No wiesz, mógłbyś zmienić nazwę tego tematu, albo dodać że chodzi ci o średniowiecze, bo już myślałem że coś pokroju "Szeregowiec Ryan", a tu taki zonk. ;)
Ja oglądałam tylko "Aleksandra" i "Troje" oba filmy mi się bardzo podobały (ale bardziej Troja ) Natomiast jeśli chodzi o to co sądze o tych filmach to zdecydowanie wole filmy wojenne, ale "współczesne" niż starożytne
Ja lubie takie filmy oglądać napewno bardziej filmy wojenne starozytne niz współczesne. Fajne są tez takie ze średniowiecza jak np. "Królestwo Niebieskie".
Z takich filmów uwielbiam "Gladiatora", tai stary film "Spartakus", w miarę ciekawe jest też "Troja". Co do "Aleksandra" to jest moim zdaniem co najwyżej kiepski.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Troja, Królestwo Niebieskie jest OK... Gladiator już mniej
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum