Wysłany: 22-01-2007, 19:00 Co sądzicie ooo...Alice in chains???
Dziwi mnie że jeszcze nikt nie poruszył tematu odnośnie tego dosyć fajnego zespołu....według mnie to naprawdę godny uwagi zespół ze względu na charakterystyczny głos wokalisty....mam kilka ulubionych piosenek choć kilka lubie zdecydowanie bardziej: Nutshell, Down in a hole, Angry chair and Would..:P:P:P...czekam na oddzew z waszej strony...hehe:):)
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 22-01-2007, 19:14
Ok, Alice in chains jest fajne, ale facet ma głos jak Kurt i w sumie podobnie grają...nie wiem, gdybym nie znała całej dyskografii obu zespołów, to może by mi się myliły;)
Piurko, chłopak profesjonalnie nabił post, a Ty go ciśniesz
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Ostatnio zmieniony przez Michaś 22-01-2007, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Jak bede miał czas, to się zaznajomie z ich dyskografią... Dlaczego? Bo słyszałem występ MetAliceInChains(grupy na jeden występ - Rob Truillo, James Hetfield z Mety i Jerry Cantrell i ktoś jeszcze z Alice) a także gościnny występ J Hetfielda na Rock am Ring jak grali Would i... brzmiało niesamowicie O_O... Żeby jeszcze papa Het tak nie skrzeczał w tamtym wykonaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum