Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1423 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 03-08-2007, 14:31
Cytat:
Co sądzicie o takiej odmianie muzyki jak NOISE
Ojj musiałabym być nieźle zdołowana, żeby słuchać czegoś takiego. Wiecie, co mi się przypomniało jak przesłuchiwałam polecane linki? - Opera /Teatr Juliusza Słowackiego w Krakowie/, a właściwie przygotowania do spektaklu operowego. Cała orkiestra ćwiczyła swoje instrumenty. To było okropne żympolenie..
Ale na pocieszenie, powiem że nie jest to- chyba - tak straszne jak metal.
Pierwszy raz stykam się z czymś takim i mnie po prostu powaliło, ta muzyka daje mnóstwo do myślenia, dlatego też mi nie podchodzi xD. poza tym moje uszy przyzwyczająone sa do płynnych przejść dzwieku a nie do takich chaotycznych skoków wiec jak na razie to co usłyszałem z tego gatunku powinno mi wystarczyć na jakieś 10 lat xD
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Pierwszy raz stykam się z czymś takim i mnie po prostu powaliło, ta muzyka daje mnóstwo do myślenia, dlatego też mi nie podchodzi xD. poza tym moje uszy przyzwyczająone sa do płynnych przejść dzwieku a nie do takich chaotycznych skoków wiec jak na razie to co usłyszałem z tego gatunku powinno mi wystarczyć na jakieś 10 lat xD
oj tam nie przesadzaj, po prostu jest to muzyka dla wrazliwych
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum