Imię: Telewizor
Wysłany: 08-02-2006, 14:45
Milva napisał/a:
Np?
Farben Lehre,Zabili mi zółwia,Akurat,Strachy na lachy(nagrali genialny IMO utwór "Czarny chleb i czarna kawa") i wiele wiele innych wystarczy się nieco rozejrzeć ;]
a czy jest roznica czy to punk czy nie ? ludzie opd najdawnijszych czasów dziela muzyke na pewne grupy i nawet o to sie tłuka .. pamietam jak to było z kornem czy korn jest trash czy to jest nu .. a czy to wazne moze powinno sie wreszcie dzielic muzyke na dobra czy zła . albo wartosciowa i nie ...
Farben Lehre,Zabili mi zółwia,Akurat,Strachy na lachy(nagrali genialny IMO utwór "Czarny chleb i czarna kawa") i wiele wiele innych wystarczy się nieco rozejrzeć ;]
Znam wszystkie i jakoś muszę stwierdzić, że nie przebijają zagranicznych : P
Ale wiadomo, że gusta są różne.
Imię: Telewizor
Wysłany: 08-02-2006, 19:46
Nie no Korn nigdy nie miał nic wspólnego z thrashem i pewnie mieć nie będzie, czy Korn ma choć jedną piosnkę podobną do dziesiątek utworów Slayer'a,Megadeth czy Kreator'a? wątpie.
Milva, Srutti Frutti, hihi czy wy wyczuwacie ironie w mojej nocie???? bo zaczynam sie bac ze nie !!!1 znam ludzi ktorzy sie o to kłocili nawet sie dowiedziąlm ze nightwosh to blacka ale to juz inan bajka z ktorej nikt sie anwet nie powinien miac bo jest to zenujace i tyle ... ale coz.... sa ludzie i parapety ....
a co do PR to uznaje tylko polski ... i to tez w okrojonym zestawieniu
HA
ja punk rocku (jak zwał tak zwał) słucham już od długiego czasu
jak dla mnie nic nie przebije Kultu i Pidżamy... wyżej wymienionych zespołów również słucham ale ostatnio nie ma żadnych nowych płyt w tym stylu muzycznym ostatnie płyty: Kultu "Poligono Industrial" i Strachów na Lachy "Piła Tango" już mi się z lekka przejadły... jeśli ktoś wie coś o jakiś nowościach w tym stylu muzycznym może dać znać pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum