Mój brat robi fikołki.
Na podłodze, na tapczanie, na chodniku, na trawie.
I mam pytanie.
Czy to sie zalicza do Le parcour?
Te tak zwane fikołki to są rolle je się robi naprzykład jak skaczesz z jakiejś wysokości i robisz rolla alo peka-rolla i dzieki temu mniej boli upadek ^^
Te tak zwane fikołki to są rolle je się robi naprzykład jak skaczesz z jakiejś wysokości i robisz rolla alo peka-rolla i dzieki temu mniej boli upadek ^^
Nie, nie.
Nie rozumiemy się.
Ja mówie do niego: "Marcinek zrób fikołków dwanaście", a on kuca i robi.
Kiedys sie tak bawilismy. Robił dla mnie fikołki. Tyle ile chciałam.
Tylko go czasem głowa potem bolała.
Nie, nie.
Nie rozumiemy się.
Ja mówie do niego: "Marcinek zrób fikołków dwanaście", a on kuca i robi.
Kiedys sie tak bawilismy. Robił dla mnie fikołki. Tyle ile chciałam.
Tylko go czasem głowa potem bolała.
Ja ci tylko odpowiedzialem na pytanie bo się pytałes czy to zalicz a sie do Le parkouru to ci powiedzialem co to jest !! I sam powinienes odpowiedziec na to pytanie po moich podpowiedziach !!
Nie, to nie jest tylko dla popisu. To ma na celu pokonanie różnych przeszkód w sposób jak najefektywniejszy i najszybszy używając technik PK. Świetnie to wygląda.
Jeszcze jednym z plusów le parkour jest pokonywanie własnego strachu i robienie zeczy na pozór niemożliwych wiem, bo sam ciwicze... Każdemu polecam Le Parkour
Ostatnio to zrobiło się strasznie modne i aż mnie mdli na widok bandy dwudziestu siedmioletnich chłopców, którzy przeskakują przez barierki pod moim balkonem. Cały dzień to samo. Ewentualnie czasem urozmaicają to wskokiem na ławkę . Ci co lepsi potrafią potem jeszcze przeskoczyć żywopłot.
_________________ just let me and i swear it will not be like before.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum