hahah synthasy taka młoda a taka doświadczona...........
a co do tematu to napewno cos pijemy ;d znaczy jakąś celestynke albo cos......to pragnienie ach...
Imię: Anna
Wysłany: 24-07-2007, 15:42
kleopatra2, hehe, jeszcze nie łapałam nikogo na dziecko ale po prostu znam takie przypadki
a znowu taka doświadczona nie jestem, miałam i mam jednego partnera, zmieniać nie zamierzam, jest cudownie i tyle. proszę się nie czepiać, bo nie ma co
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio zmieniony przez harlequin 24-07-2007, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Anna
Wysłany: 24-07-2007, 19:58
madziutka39, e, nie masz Ty przypadkiem siedemnastu lat? To tylko rok więcej ode mnie!
Dopisek: Z boku mam jeszcze napisane wiek: 15, ale do 16 brakuje mi trzech dni. Choć prawdą jest, że zaczynałam w wieku 15 lat. Czułam się na to gotowa. Możecie mieć na ten temat różne zdanie, ale ja uważam, że najgorsze są nastolatki, które robią to bezmyślnie, bez zabezpieczenia lub z byle kim, a w moim przypadku tak nie było...
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ostatnio zmieniony przez harlequin 24-07-2007, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
synthasy spoko czoko ja sie czepiam tylko tak stwierdziłam
[ Dodano: 24-07-2007, 20:29 ] madziutka39 tak mi sie gdzieś rzuciło w oczy że obchodzisz rocznice 1 lipca tak ja ja z moim Dziubem?? hihihi powinnismy sie umówić na podwójną randke<lol>
madziutka39, e, nie masz Ty przypadkiem siedemnastu lat? To tylko rok więcej ode mnie!
no dobrze, ale ja zaczęłam uprawiać sex w tym roku. Co prawda nie mialam skończonych jeszcze 17, ale rocznikowo 17.
kleopatra2 napisał/a:
madziutka39 tak mi sie gdzieś rzuciło w oczy że obchodzisz rocznice 1 lipca tak ja ja z moim Dziubem?? hihihi powinnismy sie umówić na podwójną randke<lol>
No tak 1 lipca był rok. hehe spoko za rok obchodzimy razem Tylko gdzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum