Zawsze chciałeś być ostatni i jej potem dupę lizałeś.
no dobra była
tylko czekolady za dużo
nastepnym razem nie wypuszczaj jej z domu bez kąpieli
Kabestan [Usunięty]
Wysłany: 06-04-2007, 22:18
Ok. Jaja sobie porobiłem, ale już mi się znudziło. Bawcie się dobrze pokemony :*
Na http://www.pokemonomstop.fasthost.pl/ polecali wasz dział o Seksie i nie mogę powiedzieć żebym się zawiódł. Jesteście w pytkę, trzymajcie tak dalej, kochajcie się analnie.
Never stop the madness cielaki!
No tak, cnotę oddasz temu jedynemu dopiero po ślubie.
Chciałem. Twoja dziewczyna go ubiegła. Ale nie żałuję. Przynajmniej betonem nie jestem.
[ Dodano: 06-04-2007, 22:23 ]
Kabestan napisał/a:
Ok. Jaja sobie porobiłem, ale już mi się znudziło. Bawcie się dobrze pokemony :*
No, domyślałem się, że to tylko żarty. Wszak dziewczyny zapewne nie miałeś nigdy i miał nie będziesz, a lat masz nie więcej niż 14. Lub IQ nie wyższe niż 85. W sumie na jedno wychodzi. Miło, że utwierdziłeś twórców strony do której adres podałeś o słuszności ich działaniu i powiększyłeś grono mportalikowych pokemonów.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Jesli jest dzień jeszcze a nie noc to na pewno wskakuję pod prysznic!
czasem palę fajkę.. (ale rzucam:)) staram się:))
a tak wogóle moze mi ktoś powiedzieć czemu w tej rozmowie mój nick pojawił się parokrotnie chociaż wogóle mnie tu nie było? Nie bardzo rozumiem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum