Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 04-04-2007, 13:47
Zapinam pasy bezpieczeństwa i wyjeżdzamy z lasu. Nie lubie przytulac sie od razu po stosunku,wole poczuc chwile wolą przestrzen i ewentualnie wtedy sie przytulic.
Nikogo się nie uczepiłem, głoszę jedynie prawdę objawioną mi niedawno przez tego zacnego użytkownika. Wszak uznanie mnie za betona to ostatnia rzecz której pragnę.
Didek napisał/a:
Wolałbym być poszukiwaczem nowych dziur
Przecież Kabestan nie jest żadnym poszukiwaczem dziur. Nie dość, ze trzyma się jednej, to na dodatek od czasu do czasu udostępnia ją znajomym.
Didek napisał/a:
niż masturbować się jak Ty w jednej pozycji przez 10 lat.
Jeszcze trzy lata i tobie też ręka przyrośnie.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Kabestan [Usunięty]
Wysłany: 05-04-2007, 11:38
G.a.p.o.n. napisał/a:
Przybijam Kabestanowi piątkę i daję klapsa w tyłek na pożegnanie jego dziewczynie.
Może kiedyś trafi się wreszcie ślepej kurze ziarno. W tym temacie zabierasz się za moją dziewczynę. Widać tutaj na trzeciego można.
Ostatnio zmieniony przez Kabestan 05-04-2007, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Może kiedyś trafi się wreszcie ślepej kurze ziarno. W tym temacie zabierasz się za moją dziewczynę. Widać tutaj na trzeciego można.
Nie zrozumiałem za bardzo co ty tu napisałeś. Co ma twoja dziewczyna do ślepej kury ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Może kiedyś trafi się wreszcie ślepej kurze ziarno.
Tzn. trójkącik w schemacie dwóch facetów + jedna kobieta. Dziękuję, postoję. Jeszcze ktoś mógłby trafić nie w tą dziurę co trzeba. A kłopotów z siedzeniem mieć nie zamierzam.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum