Imię: Ola
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Wrz 2007 Posty: 119 Skąd: mam wiedziec
Wysłany: 16-09-2007, 17:47
czasem biore mp3 jesli dalej nie umiem zasnac to moja przyjaciolka tez nie ma latwej nocki bo dzwonie do niej i ma gadac ze mna tak dlugo az zaczne zasypiac
_________________ Czemu jesteś smutny czego Ci potrzeba Urodziliśmy się po to aby isc do Nieba
By the rivers of Babylon, there we sat down, yea, we wept, when we remembered Zion.
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Imię: Aneta
Wysłany: 22-09-2007, 16:00
Teraz, gdy jesteś przeziębiona(katar, gardo i ogólnie zle samopoczucie) to mam jakieś dziwne omamy przy zasypianiu. Niby nie śpię, wiem o tym, ale "śni" mi się jakaś dziwna lista nieprzyjemnych rzeczy, które musze wykonywać.. Kiedy wyrwe się na jawe to już ich nie pamiętam, ale jednocześnie nie śpię.. to jest takie dziwne;(
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
gdy nie moge zasnac mysle nad wszystkim..wlacza mi sie mysliciel i analizuje swoj przezyty dzien...przeszlosc..wracam do chwil w ktorych czulam sie szczesliwa.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Ja stwierdziłam, że nie ma się co do zasypiania zmuszać i ostatnio chodzę spać bardzo późno - ok 4-5 nad ranem. O tej godzinie raczej nie mam problemów z zaśnięciem - 20 minut przewracania i śpię niczym niemowlę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum