hehe ja ostatnio tez nie sypiam za dobrze zazwyczaj klade sie do lozka kolo 23-24 a zasypiam kolo 3-4 ale coz, powod znam, jak mi przejdzie to znowu bede spal normalnie:P
wracajac do tematu najlepiej sluchac se muzy
Imię: P jak Poison
Wysłany: 14-02-2005, 18:24
THX za podrowienia, pozdrawiam wszystkich
Ja nie mam problemów ze spaniem... a jak mam to czytam, albo myśle no. o... dzieczynie, moim życiu (nudnym, które sam sobie niszcze )
A teraz wracając do tematu. Nie mam problemów z zasypianiem bo zazwyczaj idę późno spać dlatego muszę być zmęczona aby zasnąć. Ale jeśli masz problemy z zasypianiem to czytałam gdzieś, że picie gorącego mleka przed snem ułatwia zasypianie oraz gorąca kąpiel.
_________________ CoR_ti_nKA pamięta i już nie zapomni
Trzeba umyć nogi przed snem, wypić mleko, ziółka, zapomnieć o całym świecie, posłuchac relaksyjnej muzyki, wstawac o tej samej porze i zasypiac o tej samej. Ja to ide spac tak mniej wiecej po 23, i nie mam zadnych problemow. A wstaje o 4. Wtedy albo sie ucze, albo ogladam tv.
Ja od trzech nocy śpię po 3 godziny Powodem tego jest to, że mam kilka problemów i myślę tylko o tym... Teraz to już nawet nie próbuję znaleźć sposobu, żeby zasnąć, bo wiem że i tak się nie uda... No chyba żeby się zabić-wtedy zasnę na zawsze
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Jak nie mogę zasnąć to:
a) zaczynam gadać sama do siebie, aż zmęczę się tak bardzso że zasypiam,
b) puszczam sygnałki każdemu, kogo mam na liści - jak ja nie śpię, to oni też nie!
c) puszczam sobie jakąś mocną płytkę na fulla
a kiedy wykonam te wszystkie czynności: ZASYPIAM
_________________ Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła
Myślę:
1) "Mam nadzieję, że już się nie obudzę"
2) "Jutro znowu do wariatkowa na 7h"
3) "Może jutro mnie samochód potrąci"
4) "Hm... czemu ona się tak ciągle patrzy "
5) "Znowu się nie wyśpię"
_________________ Są rzeczy, których nie rozumiemy lecz zaakceptować musimy
Myślę:
1) "Mam nadzieję, że już się nie obudzę"
2) "Jutro znowu do wariatkowa na 7h"
3) "Może jutro mnie samochód potrąci"
4) "Hm... czemu ona się tak ciągle patrzy "
5) "Znowu się nie wyśpię"
dejawu,
Bardzo optymistycznie podchodzisz do zycia
_________________ Strawberry truskawkowe na bezbarwne dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum