Ja wolę pracować, dla mnie wzięcie od rodziców 5 złotych to problem, ja lubię mieć swoje pieniądze. Poza tym teraz na wyjazd trzeba mi koło pięciuset złotych, wiem, że rodzice by mi dali, ale ja wolę zarobić sobie sama.
A jacy rodzice są dumni jak ich dziecko pracuje Warto się poświęcić
a o tym to akurat wiem. Moja siostra cioteczna na wakacje wyjeżdza do Anglii. Zniej nie tylko są dumni jej rodzicę, ale też i moi zachwycają się ajka to ona pracowita hehe ;p
ojej. napisałaś "popracować w lipcu a w sierpniu zrobić sobie wakacje". tylko lipca jeszcze 10 dni. za dużo kolezanka się nie napracuje, teraz rozumiesz?
ojej. napisałaś "popracować w lipcu a w sierpniu zrobić sobie wakacje". tylko lipca jeszcze 10 dni. za dużo kolezanka się nie napracuje, teraz rozumiesz?
Rozumiem Oj, co poradzę na to, że nie jestem taka super inteligent?
Trzeba było o tym pomyśleć wcześniej, w czerwcu np.
Imię: Ola
Wysłany: 21-07-2007, 11:43
ja mieszkam w miasteczku gdzie nie ma kompletnie nic. zero kina, zero barów czy dyskotek. jest tylko restauracja z hotelem ale tam drożyzna. Ja do południa spię, potem wchodzę na komputer, robię obiad, ide do babci a potem spotykam się z kolezankami i tak co dzien w kółko. nawet nie mam czasu się nudzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum