Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
11-03-2008, 19:10
Co na Walenttynki?
Autor Wiadomość
Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 13-02-2008, 22:32   

Cytat:
tak właśnie tylko ta kasa się liczy , a potem samotni ludzie w depresje mogą powpadać;/

To ty jeszcze nie masz depresji?
Jak się ktoś nakręca takim świętem to ekhm...

Cytat:
To ty jeszcze nie masz depresji?

Nie ,nie mam
Penie cię nie usatysfakcjonowałam.

Cytat:
Jak się ktoś nakręca takim świętem to ekhm...

nie chodzi o mnie patrze tutaj na innych.

jeśli chcesz ze mną pogadać na temat moich niby emoskich zwyczajów to zapraszam na PW. Nie będe z Tobą tutaj wchodzić w rozmowy i robić OT.

Znak zodiaku: koziorozec

kreska 
Przyjaciel
make a wish.

Imię: Catherine
Wysłany: 13-02-2008, 22:56   

dkf napisał/a:
kamasutra napisał/a:
w ogole po co te serduszka w witrynach sklepów i organizacje jakiś kolacji walentynkowych o_O

A jakoś co mnie zaskoczyło w tym roku praktycznie w ogóle tego typu dekoracji nie widziałam. I dobrze.

Ja widzialam, miesiac temu.
Teraz nie mam czasu przebywac w miejscach w ktorych sa dostepne :)

Apropo moich planow walentynkowych wyszlo ch**o - g**no.
Znaczy sie, jak pojdzie dobrze to moze bede je swietowac za trzy tygodnie :559:

Szkola niszczy wszystko :562:
  Znak zodiaku: wodnik

merel 
Boska i skromna.

Wysłany: 13-02-2008, 23:03   

Będę miała homowalentynki. Yeah.

I3ziko 
++
polisz dziołk

Wysłany: 13-02-2008, 23:17   

ZioOomNs napisał/a:
nie mam co świętować

faktycznie nie masz...

Erill 
Moderator
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 14-02-2008, 03:11   

Cytat:
tak właśnie tylko ta kasa się liczy , a potem samotni ludzie w depresje mogą powpadać;/

Wedle tek logiki ludzie bez babc w dniu babciu tez moga w taka depresje popasc ;)
Tak naprawde to jest dla mnie torche takie "polskie narzekanie" ze cos jest i ze nie jest az tak fajne jak by moglo byc wiec trzeba sobie ponarzekac.
ja ogolnie dzien walentynek w duzym stopniu po prostu igonruje.Ograniczam sie do wyslania akrtek bliskim mojemu serca i tyle. Zadnych wsyawnych kolacji, specjialnych planow ani nic.
Zakochani walentynki maja codzien, w zaciuszu domowym a nie dlatego ze ktos gdzies narzucil.

http://pleciony.blog.onet.pl/

Znak zodiaku: baran

miyako 
Zasłużeni

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 14-02-2008, 15:12   

Charming napisał/a:
miyako napisał/a:
I jeszcze komuś.

Serduszko.

To też, takie krwiste. Oprócz tego kartkę, podobała mi się.

Znak zodiaku: bliznieta

Dominican 
Przyjaciel
MnichToJaN'et

Wysłany: 15-02-2008, 12:28   

a ja sie zastanawiam czy dobrze zrobilem dając tę walentynkę... bom napisal list i chyba... nie wiem czy dobrze zrobilem...

Znak zodiaku: skorpion

Żelowa 
tnemarepmet

Imię: Aneta
Wysłany: 15-02-2008, 13:58   

Ja dostałam 2 kartki i 2 lizaki. Sama nie dałam nic. Wiem, wiem, jestem blee ;P
Temu komu chciałabym dać.. nie mogłam, bo chyba tylko bym się skompromitowała. Dawania Walantynek koleżankom nie praktykuję.

Znak zodiaku: wodnik

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 15-02-2008, 14:02   

Dominican napisał/a:
a ja sie zastanawiam czy dobrze zrobilem dając tę walentynkę... bom napisal list i chyba... nie wiem czy dobrze zrobilem...

Na takim etapie nic nie tracisz, a możesz tylko zyskać.
ciało pielęgnuję bo jest domem duszy
a gdy jest mi dobrze moja dusza mruczy

Znak zodiaku: panna

Dominican 
Przyjaciel
MnichToJaN'et

Wysłany: 15-02-2008, 15:23   

to się okaże... bo do tej pory kontakt z nią miałem nieżły, wlasciwie jeden z lepszych w "nowym swiecie" (czyt: KRK).
nie wiem czy to w podzięce za ową walentynę (list wspomniany + bilet do teatru), ale na koniec przytulila sie i zaserwowała buziakiem w policzek. dla mnie to szczyt marzeń. biorąc pod uwagę to, że trzymam ludzi na dystans... bo przełamała go...
moze i szczyt marzen, ale kolezanka powiedziala mi, ze to moze byc nadinterpretacja. moze. zaprosila mnie do klubu do swoich znajomych i widzialem, ze takie cos to u niej raczej norma. bo sami najlepsi znajomi... dla mnie takie zachowanie oczywiste nie jest. stąd ma radość. i ciekawosc mieszana z oczekiwaniem na reakcję.
kiedys wyslalem tez walentynę do pewnej osoby (pocztą pozaszkolną...) - bez odezwy. jedynie via kolezanka. przeczytalem pozostałą kopię owego owczesnego listu i jak to przeczytałem to az się zaśmiałem... wyglądało na list desperata, ktory zamiast zachęcic - zniechęcał!
obecny wyslany wiecej mowi o emocjach, o sytuacjach w formie opowiadania (10 stron!) i staraem sie to zabarwić, wyciagnąć kolory i wywołać emocje. co z tego wyjdzie - nie wiem...
ale moze rzeczywiscie niewiele mam do stracenia. borąc pod uwagę, ze to raczej dla próby zwalczenia u siebie lęku poprzez zrobienie tego jeszcze raz. w bardziej przemyslany sposob. i nie oczekuję po tym zbyt wiele, choć byłbym zaje**ście mile zaskoczony gdyby jakoś się to dzięki temu rozwinęło.

Source 
Przyjaciel
Niepoprawny Bajarz

Wysłany: 15-02-2008, 18:05   

Dominican napisał/a:
obecny wyslany wiecej mowi o emocjach, o sytuacjach w formie opowiadania (10 stron!) i staraem sie to zabarwić, wyciagnąć kolory i wywołać emocje. co z tego wyjdzie - nie wiem...

Jej. Gratuluje. Mój najdłuższy post na forum miał niecałe 2000 słów...jakieś 4 strony. Jeżeli to było 10 stron na poziomie to gratki dla Ciebie, jeśli jednak przez te 10 stron zanudzasz, to sam sobie grób wykopałeś. Masz jakiś opatentowany sposób na wywoływanie emocji?

Pozdrawiam
Source.

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 15-02-2008, 18:25   

Source napisał/a:
Masz jakiś opatentowany sposób na wywoływanie emocji?
Może użala się nad sobą?

No bez kitu, troche mnie nie bylo, a tu ciągle te same pierdoly, przydaloby sie niektorym troche hmm... rozwinąć?

Ad maiorem Dei gloriam.

Dominican 
Przyjaciel
MnichToJaN'et

Wysłany: 15-02-2008, 18:34   

patent? :D chyba zartujesz :D

mzoe sobie grób wykopałem, moze nie... skad mam to wiedziec? poki co zadnej odpowiedzi!
patent... jesli chodzi o patenty to tylko żeglarski :P
a tak na powaznie to robię to na wyczucie... po prostu ubarwiłem pewne sceny, staralem sie stworzyć troche innoświatowy klimat... jak to pisalem to przeszlo przez 3 cenzury (auto-) i z końcem pisania mialem coraz wieksze watpliwosci czy to wysylać...

Source napisał/a:
Jej. Gratuluje. Mój najdłuższy post na forum miał niecałe 2000 słów...jakieś 4 strony.
mam to traktować jako ironię? :614:

list wyglądał mniej-wiecej na zasadzie opisu tego, co mnie nastało, w formie 3-os, ubarwione. staralem sie uzywac bogatego slownictwa. efekt? nie mam az takiej wiary w siebie, by obiektywnie ocenić produkt :P nawet wam nie powiem co pisalem, bo... to nieistotne. początkowo był to eksperyment. co niego wyjdzie - zobaczymy...

jeszcze raz powroce do pytania:
Source napisał/a:
Masz jakiś opatentowany sposób na wywoływanie emocji?
tylko ten, teoretyczny, przeczytany z ksiazek :P tfu, ksiazki. i tyle teorii. reszta na "czuja".
nie wiem...

Elektroniczna 
Przyjaciel

Wysłany: 15-02-2008, 19:22   

Dominican jak dla mnie nie ma się teraz zastanawiać czy dobrze zrobiłeś...pewnie że dobrze...zawsze dostaniesz po takim czymś informację zwrotną...moim zdaniem lepsze to niż stanie w miejscu i zastanawianie się...postawiłeś pierwszy krok do przodu to się teraz z uporem maniaka nie wycofuj...od samego myślenia jeszcze nic człowiekowi nie przyszło...trzeba to jeszcze wcielać w życie.
"...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
  Znak zodiaku: ryby

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 15-02-2008, 19:42   

Popiel! Wszelki duch pana Boga chwali. :>
Na walentynki dostałam smsa.

Znak zodiaku: koziorozec

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu