Na prezent w walentynki wydaje mi się być fajnym pomysłem, aby kupić wielką kokarte lub wstążkę obwiązać nią siebie, stanąc przed drugą połówką i powiedzieć, ze daje mu siebie.
alisa napisał/a:
stanąc przed drugą połówką i powiedzieć, ze daje mu siebie.
i powiedziec "rób co chcesz"
To ma sens pod warunkiem, że osoba dająca siebie jest w stanie wytrzymać wszystko. Wy byłybyście w stanie wytrzymać wszystko?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 31-07-2008, 18:31
Lucky napisał/a:
Czemu?
Bo jest to oklepane (na pewno było to fajne w wykonaniu tej co to pierwszy raz zrobiła), a do tego jest to przesłodzone aż do przesady i takie praktycznie nic, jedynie otoczka.
Lucky napisał/a:
To ma sens pod warunkiem, że osoba dająca siebie jest w stanie wytrzymać wszystko.
Dziękuje za takiego faceta który zrobiłby w tym momencie coś bardzo nieprzyjemnego bądź np bolesnego, bo tylko tak mi sie kojarzy "wytrzymać wszystko", a jeśli chodziło ci o coś innego to rozwiń tą myśl.
Bo jest to oklepane (na pewno było to fajne w wykonaniu tej co to pierwszy raz zrobiła),
Mamy rok 2008, mało co nie jest oklepane.
Rozumiem, że tak samo pojmujesz dawanie róży?
dkf napisał/a:
a jeśli chodziło ci o coś innego to rozwiń tą myśl.
Można np. posmyrać.
Lub jak to u kobiet bywa to wszystko może dotyczyć tego na punkcie czego kobieta ma jakiś kompleks.
Takie coś mówi się raczej, żeby dla drugiej połowki zrobiło się miło.
Chyba nie chodzi tu o to ,,bierz mnie i ro co chcesz".
Ile słodzisz?
dkf napisał/a:
bardziej to kwestia ich zupełnej nieużyteczności.
Jakie ty prezenty lubisz?
Imię: Agnieszka
Wysłany: 01-08-2008, 17:05
Lucky napisał/a:
Jakie ty prezenty lubisz?
Kurde nie będziemy się tu przecież w wymienianie, bawić, ale ogólnie chodzi o coś co ja jakieś zastosowanie. A na kwiatki co wydasz dość sporo pieniędzy, postoją kilka dni i do kosza, no jak dla mnie trochę bez sensu. Ja praktyczne i konkretne dziewczę jestem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum