też tak myśle i dlatego ma taką oglądalność a i po tym programie jeszcze bardziej zauwarzyłem jaka doda potrafi być głupia nie lubie jej bo jest sztuczna
Dokładnie, jego osobowoś i sposób zachowania sam przyciąga przed tv
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Kiedyś był lepszy, teraz od czasu gdy Wojewódzki dał "czadu" w World IDOL program nieco stracił na wartości. Brakuje mu nieco spontaniczności, poza tym zaczyna lizac dupe coponiektórym.
"Wojewódzki Show" to jeden z moich ulubionych programów Bardzo dobrze, że traktował tych wszystkich "pseudo idoli" tak, jak traktował bo teraz pewnie w radiu nie słyszałbym nikogo innego jak tylko wyjców z polsatu
Jego osobowość przyciąga przed ekrany - to prawda. Dzięki jego programowi można poznać wielu znanych ludzi ( jacy są, itd )...
mam dwie rzeczy jak wojewodzki.. imie i poczucie humoru! dlatego go ogladam jest swietny.. i to porownanie wojciechowskiej ze on wyglada jak bambi... hahah !
Imię: Arturek ~~
Wiek: 19 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 28-01-2006, 17:03
Oglądam odkąd powstal .
Niemniej mimo, że program jest kozacki, to często widać, że Wojewódzki sztucznie gra pod TV, szczególnie w poważnych sprawach. Mocno mnie to uderzylo jak się ostatnio sztucznie "pojednal" z Dodą, gadajac coś o Znaku Pokoju. Dla mnie to bylo tak grane pod publiczkę, że aż niesmaczne.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Uwielbiam to ogladac. Niestety najczesciej nie ogladam w TV, tylko sciagam z neta, ale tez jakos sobie radze. Wojewodzki ma jednak w sobie to cos, co sprawia, ze tym chetniej go ogladam im bardziej robi sie wredny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum