Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 27-03-2006, 11:12
GambiT napisał/a:
Zapominasz o Jego inteligencji, poza tym jest to czlowiek bardzo bystry, oczytany i - jeszcze raz - inteligentny.
A bo to on jest taki jedyny w tym kraju/mediach/TV? Trochę takich ludzi jest. Choćby Urban ;-d
GambiT napisał/a:
Jego cynizm, sarkazm i szczerosc tylko dopelnia swietnego obrazu.
To co go odróżnia od tej grupy wyższej, to czasami NAPRAWDĘ przesadne teksty np. o seksie itd. Bo w końcu ile można O_o. Wojewódzki czasami nie zna umieru, a robiąc różne rzeczy które mają szokować nudzi, bo albo powtarza motywy sprzed lat, albo są to rzeczy dla czlowieka yntelygentnego dość miernej jakości.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Wysłany: 27-03-2006, 15:41
Nie skomentowalaś niczego z tego co napisalem (poza jednym), milo ze sie zgadzasz ;-d
GambiT napisał/a:
Buehehe albo zazdrosc albo zawisc albo jedno i drugie.
Ani jedno ani drugie. Jestem po prostu przeciwny temu, że ciemny lud patrzy w ludzi jak w obrazki, idoli itd. których slucha z rozdziawioną gębą. Wojewódzki to czlowiek jak każdy inny, zdarzają mu się też pomylki.
GambiT napisał/a:
Poza tym kto kaze ci Go ogladac?
Oglądam bo lubie ten program, wiem, że dla niektórych zrozumienie tego prostego faktu jest ponad ich sily ;-].
GambiT napisał/a:
No to ty sie masturbuj do Urbana
Cóż nie mam odruchu masturbacji oglądac TV/facetów/dziadków/komunistów i raczej nigdy nie będę mial. Może w twoim środowisku to modne ~~
GambiT napisał/a:
a ja bede ogladal Kube
pierwsza część tego zdania wskazuje, że zamiast oglądać będziesz zajmowala się czymś innym przy nim ~~
GambiT napisał/a:
co ci przeszkadza fakt, ze ktos moze byc fanem Kubusia?
A gówno mnie to obchodzi, nic mi to nie przeszkadza.
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
Imię: Remy
Wysłany: 27-03-2006, 17:27
Popiel napisał/a:
A gówno mnie to obchodzi, nic mi to nie przeszkadza.
Wiec jak prosty cep zapytam - to po kiego sie czepiasz?!
Popiel napisał/a:
Może w twoim środowisku to modne
Moze
Popiel napisał/a:
pierwsza część tego zdania wskazuje, że zamiast oglądać będziesz zajmowala się czymś innym przy nim
Czytanie ze zrozumieniem sie klania - pierwsza czesc tego zdania tyczy sie ciebie, nie mnie.
Popiel napisał/a:
wiem, że dla niektórych zrozumienie tego prostego faktu jest ponad ich sily ;-].
Jak to mowia - rodziny sie nie wybiera
Popiel napisał/a:
Wojewódzki to czlowiek jak każdy inny, zdarzają mu się też pomylki.
Co nie przeszkadza mi Go podziwiac, wole wpatrywac sie co niedziela z rozdziawiona geba w TV zamiast padac na kolana przed krzyzem na ktorym wisi pierwsza gwiazda POPu
Wysłany: 27-03-2006, 18:01
GambiT napisał/a:
Co nie przeszkadza mi Go podziwiac, wole wpatrywac sie co niedziela z rozdziawiona geba w TV zamiast padac na kolana przed krzyzem na ktorym wisi pierwsza gwiazda POPu
Gwiazda POPu?
Ja wolę krzyż
wrrrrrr... KUBA TO IDIOTA KTORY MYSLI ZE PREZ SWOJE CHAMSTWO I PROSTACTWO ZAWSZE BEDZIE NA TOPIE .... MA PRZEBRZYDŁY CHARAKTER I DRETWE POCZUCIE HUMORU .... NIE WIEM CO WIDZI W NIM TA ANIA MUCHA .. NO COZ ONA CHYBA TEZ JEST NEI TEGES JESI GRA W NAJBARDZIEJ ROZWIJAJCEJ SIE ELENOWELI MADE IN POLAND .. YH ALE WRACAJAC DO TEMATU .. TO WOJEWODZKI TO ZWYKŁY SNOB ... WYPROMOWANY PREZ POLSAT ... NIC NIE PREZENTUJE SOBA A JEGO PROGRAMY SA TYLKO DOWODEM NA TO ZE POWINNO SIE GO POSADZIC NA KRZESLE !~~~~SESE~~~TAK TAK ELEKTRYCZNE ~~!!!
DLA MNIE JEST JEDNA KUPA SHITU KTORA ROBI WZYSTKO DLA KASY ....
Wysłany: 28-03-2006, 12:07
adunia15 napisał/a:
O co sie kłócicie?
Sory po co sie kłócicie?
I tak nie zrozumiesz O.o
GambiT napisał/a:
cicha napisał/a:
DLA KASY
O tu cie boli?
Cóż prawdą jest, że on dostaje kase za to, że jego program ma taką popularność, która w wynika z tego, że wiele yntelygentnej mlodziezy uważa go za idola, bo potrafi być chamski i przekraczać granice O_o. Jakby mi placili tyle kasy (kilkadziesiat tysiecy miesiecznie, podobno) to bym im zrobil jeszcze lepszy show ;-] i tez bylbym lubiany przez tluszcze O.o
majewski ( moje kochane szymusiatko) tez robi show dostaje sporo kasy a jednak nie jest chamem .... ( tylko robi idiote z siebie) hihihi
ale kasdy kto jest w telewizji zarabia spore pieniadze ale nei chodzi mi tu o formalnosci .. i o jego rozgłos tylko o jego kulture ( znikoma) i sposob prowadzenia programu .....
Imię: Remy
Wysłany: 28-03-2006, 13:51
cicha napisał/a:
( tylko robi idiote z siebie
Ooo tak, to dopiero powod do bycia z siebie dumnym...
majewskiego szczerze nie trawie - dlaczego? Bo to marna kopia Kuby w wersji TVNowskiej no i po prostu jego zarty mnie kompletnie nie bawia, predzej to co tam ekipa zmontuje jakies filmiki itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum